To je to što me zanima!

Od 2. godine ide u teretanu te je najsnažnije dijete

Giuliano Stroe zadivio je suce iz svojim podvizima i upisao se u Guinnessa. Od druge godine ide s ocem u teretanu i voli novostečenu pažnju medija
Vidi originalni članak

Mali Rumunj koji ima samo pet godina, najsnažnije je dijete na svijetu. Zadivio je suce iz svojim podvizima i upisao se u Guinnessa. Giuliano Stroe živi u Italiji, a vježba od svoje druge godine. U emisiji na talijanskoj televiziji na rukama je prehodao 10 metara držeći uteg među nogama, a njegove snimke na YouTube pogledalo je više stotina tisuća ljudi.
- Praktički od rođenja ide sa mnom u teretanu. Nikad mu ne dopuštam da sam vježba, ipak je on samo dijete, a ako se umori, odemo se igrati - kaže tata Iulian (33). Giuliano, najstariji od četvero djece obitelji Stroe, kaže da mu slava nije udarila u glavu te da i dalje radi normalne dječje stvari poput igranja u parku, slikanja i gledanja crtića. Ipak, priznaje da voli kameru, a p ljesak publike ga usrećuje.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • buca00 26.10.2009.

    ti roditelji su bolesni

  • dzivcic1 25.10.2009.

    Najgori su mi komentari da dijete to hoće. Pa što to dijete od dvije godine hoće?On je krivo nasađen i uživa jer želi zadovoljiti druge a ne sebe. To jedino ovog trenutka zna. I točni su oni komentari da će se dijete i fizički i psihički potpuno pogrešno razvijati. A usporedba sa pjevanjem uopće ne stoji. Ovo je istreniranost (živjela sam u blizini cirkuske djece i znam šta je to), a pjevanje je talent.

  • kristizg 25.10.2009.

    vise zabrinjava to sto malli ne izvodi vjezbe pravilno i na dobrom je putu da ozlijedi kraljeznicu nepravilnim drzanjem dok podize utege

Komentiraj...
Vidi sve komentare