To je to što me zanima!

Od gladne lutalice do gurmana: Psić Popaj uživa u restoranima

Pronašla sam ga na ulici, bio je u jako lošem stanju, mršav i prljav, rekla je vlasnica Ivy koja u to vrijeme nije htjela još jednog psa jer je kod kuće već imala nekoliko ljubimaca...
Vidi originalni članak

Psić Popaj je nekoć bio lutalica koji jede sve što pronađe na ulici, a danas jede samo u najboljim restoranima u gradu, uz svoju vlasnicu Ivy Diep, prenosi Bored Panda.

- Pronašla sam ga na ulici. Bio je u jako lošem stanju, jako mršav i prljav - rekla je Ivy koja u to vrijeme nije htjela još jednog psa jer joj je kuća već bila puna, ali kako nitko nije htio Popaja, odlučila ga je zadržati.

- Nije mu trebalo puno da se udomaći i da se sprijatelji s drugim psima. Naravno, i moj se muž zaljubio u njega - dodala je Ivy.

- Jedna od mojih prijateljica, Jen, predložila je da mu napravimo Instagram profil jer je jako sladak. Jen i ja volimo izlaziti na večere, koje zovemo "Instagram sastanci", fotografirati hranu i postavljati je na internet. Počela sam voditi i Popaja na te naše sastanke - rekla je Ivy.

- Ubrzo sam shvatila da se jako dobro ponaša u blizini hrane. Ne grabi hranu niti ga je uopće briga za nju. On samo voli izlaziti. Ponesem i hrpu psećih slatkiša, u slučaju da u restoranu nema ništa što bi on smio jesti - dodaje.

Popaj danas ima 108 tisuća pratitelja na Instagramu i taj broj neprastalno raste

Idi na 24sata

Komentari 29

  • vrazicak0801 31.10.2016.

    Psic je presladak ....od izgladnjelog psica do gurmana hahha ....takvima treba dat priliku i to postuje bez obzira sto je pas....bomboncic

  • thiemfedal 30.10.2016.

    jaoo vidi ga sto je meden :)

  • Mél.C.B.🌼 30.10.2016.

    To definitivno nije hrana iz "najboljih restorana".

Komentiraj...
Vidi sve komentare