To je to što me zanima!

Od ponedjeljka: Osvojite sjajni Renault Clio samo uz 24sata

Sakupljaj nagradne kupone iz svojih omiljenih novina pa u samo deset dana osvoji fantastični automobil Renault Clio, koji je izražajan i profinjen, a odlikuje ga, osim toga, elegantno i prostrano okruženje
Vidi originalni članak

Nastavljamo s nagradnim igrama, a već od ponedjeljka možete početi sakupljati kupone za Renault Clio.

Kad svoja jutra započnete s Renault Clijem, svaki se dan iznova zaljubite. Njegove senzualne obline ističu se u gomili, a svjetlosni potpis čini ga privlačnijim nego ikad prije. Ni jedan automobil u njegovoj klasi nema toliko osobnosti. Zahvaljujući personalizaciji unutarnjeg i vanjskog izgleda, možete ga dizajnirati prema vlastitim željama. S Clijem je svaki dan uzbudljiviji od prethodnog.

Od ponedjeljka, 29. listopada, do četvrtka, 8. studenog, svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i sakupljati te će tijekom 10 dana sakupiti ukupno 10 kupona. Po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon bit će objavljen 9. i 10. studenog. Joker kuponi su različiti.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 10 nagradnih kupona (ili devet nagradnih kupona + joker kupon ili osam nagradnih kupona + dva joker kupona), ispune ih s traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 923, 10001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra “Osvoji sjajni Renault Clio Intens”.

Nijedna pristigla kuverta koja sadrži 10 kupona od kojih su minimalno dva ista ili osam različitih kupona i dva ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće sudjelovati u nagradnoj igri. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na navedenu adresu do četvrtka, 22. studenog 2018., do 9 sati. Nagrada će se istog dana javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata uz nadzor tročlane komisije i prisutnost javnog bilježnika nakon 10 sati.

Pravila korištenja osobnih podataka

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri „Osvoji sjajni Renault Clio Intens“ koja se održava u jednom kolu, od 29.10. do 10.11.2018. kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (Ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom, i/ili SMS-om.

Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegovog zastupnika u pisanom obliku na adresu [Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom [marketing@24sata] ili usmenim putem.

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Čuzdimir 02.11.2018.

    Ako je dizelaš-NEĆU.

  • Lokalniserif_1 30.10.2018.

    Zena moze biti sa sela ali auto mora biti iz Njemacke

  • Papatest 27.10.2018.

    Stvarno je sjajan izvana

Komentiraj...
Vidi sve komentare