To je to što me zanima!

Od vrata do vrata! Natovario u auto stol i klupu, vozio tako kilometrima: 'Šokirali smo se'

Prvo smo bili šokirani, a onda smo se smijali jer smo vidjeli koliko to traje i koliko je tu zavoja, mislili smo da će voziti na maloj relaciji. Nismo vjerovali da se čovjek usudio tako voziti, kaže nam čitateljica
Vidi originalni članak

Dostava 'od vrata do vrata' nikad nije imala doslovnije značenje, barem u slučaju automobila kojeg je snimila naša čitateljica u Golubiću nedaleko Obrovca.

Čovjek je u auto natrpao drveni stol i klupu, koja je virila od vrata do vrata na stražnjem sjedalu. I to otvorenih! Gepek je bio rezerviran za stol, također otvoren.

HODALE MEĐU ZGRADAMA VIDEO Svinje doručkovale u Poreču: 'Prvo sam mislila da je to pas, kad ono, tri praščića'

- Prvo smo bili šokirani, a onda smo se smijali. Pa to traje, pa zavoji, mislili smo da će čovjek voziti kratku relaciju, ali vozio je tako kilometrima. Nismo mogli vjerovati da se usudio tako voziti - rekla nam je čitateljica koja ga je snimila na putu od mora u srijedu oko podneva.

- Imao je otvorena oba zadnja vrata. Ljudi su se jedva mimoilazili, a mi ga nismo ni htjeli pretjecati. Nije tako velik promet tamo, prošla su svega dva-tri auta iz suprotnog smjera - dodala je čitateljica.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Dalibor0704 11.08.2022.

    Bio je i filmić o nekom tipu na biciklu, koji 4 m dasku vozi iza sica, po širini.

  • zelena mamba 10.08.2022.

    Nije čovjek bio doma od 95-te

Komentiraj...
Vidi sve komentare