To je to što me zanima!

Odbili su emitirati PETA-inu reklamu jer je preseksualna

Reklamu koju bi na tijekom Super Bowla trebalo vidjeti oko 100 milijuna gledatelja FOX je odbio emitirati jer je previše seksualna. Djevojke u reklami ljube i ližu povrće
Vidi originalni članak

Reklamu PETA-e televizija Fox neće emitirati tijekom Super Bowla jer je previše eksplicitna, piše Daily Mail. Super Bowl ove godine prenosi televizija Fox koja reklamu PETA-e imena 'Veggie Love' ne želi emitirati je 'preseksualna'. Prikazuje mlade i lijepe djevojke te svježe povrće. Djevojke same izabiru povrće koje im se sviđa te se njime mažu, ljube i maze. Na kraju reklame stoji poruka kako je 'dokazano da vegani imaju bolji seksualni život'. PETA-inu reklamu nisu emitirali ni 2009. 

Osim PETA-ine, Fox je odbio emitirati i reklamu internetske stanice koja spaja samce. U toj reklami se pojavljuje porno glumica Savanna Samson. Glumi lik žene koju 'napaljuje' činjenica da joj muž ima ljubavnicu. Na kraju reklame ostaje u donjem rublju. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • JunFan 02.02.2011.

    Kaj to znači "preseksualna"?

  • asemm 02.02.2011.

    da vidiš što bi povrće s placa izčeznulo da ih takve curke prodaju, a prije prodaje ide, naravno, prezentacija proizvoda i način konzumiranja.Mogao bi netko doći na ideju i babice bi dobile opasnu konkurenciju. Babice čuvajte se.

  • jozabecar 02.02.2011.

    a kamo će sa patliđanom

Komentiraj...
Vidi sve komentare