To je to što me zanima!

Odgovori na nagradno pitanje i osvoji put u Transilvaniju!

Omiljena Drakulina družina vraća se u kina u potpuno novoj čudovišnoj i zabavnoj avanturi u animiranom hitu Hotel Transilvanija 2. Uključi se u nagradni natječaj!
Vidi originalni članak

Nakon nevjerojatne uspješnosti prvog nastavka animiranog hita, hotel Transilvanija ponovno otvara svoja vrata. Od četvrtka, vampiri i ostale nemani zavladat će domaćim i svjetskim kinima kada nam po drugi puta stigne omiljena vampirska družina u animiranom hitu Hotel Transilvanija 2.

Dakulin hotel koji je na početku kao svoje goste prihvaćao isključivo čudovišta, sada je otvoren i za ljude. Ali ono što ovih dana najviše muči našeg omiljenog Drakulu je njegova ozbiljna zabrinutost da njegov preslatki unuk ne pokazuje znakove pravog vampira. Dok se Mavis nalazi u posjeti kod Johnnyjevih roditelja gdje je očekuje pravi kulturalni šok, Drakula moli za pomoć svoje prijatelje kako bi sa svojim unukom Dennisom prošao kroz „vampirski trening“. A kada Drakulin stari i vrlo staromodni otac Vlad sazna da njegov praunuk nije čistokrvne vampirske krvi stvari će postati vrlo šišmikolike!

U suradnji s Continental filmom i putničkom agencijom Jungle Tribe (Neobična putovanja), pripremili smo za sve naše čitatelje nagradni natječaj. Od 20. listopada u podne imate 24sata da ispunite svoje podatke i odgovorite na nagradno pitanje, a najkreativniji odgovor nagradit ćemo putovanjem u Transilvaniju za dvoje!

Putovanje u Transilvaniju možete iskoristiti u periodu od 29. listopada do 2. studenog 2015. Provedite Noć vještica kod grofa Drakule uz prekrasnu prirodu i nezaboravan provod! Vratite se u vremena okrutnog vladara Vlada Tepeša, po kojem su snimani mnogobrojni filmovi i koji je postao simbol vampirizma. Obiđite i prelijepi dvorac Peleš koji je u vrijeme kada se gradio bio najmoderniji u Europi. Zabavite se u jednom od mnogobrojnih klubova!

Pročitajte plan putovanja !

Ali ne brinite, za još 5 najkreativnijih odgovora, dijelimo ulaznice za dvoje u Cineplexx kinima u Zagrebu i Splitu, za drugi nastavak animiranog hita "Hotel Transilvanija".

Sretno!

Pročitajte pravila nagradnog natječaja !

Idi na 24sata