Obavijesti

Viral

Odgovori na nagradno pitanje i osvoji put u Transilvaniju!

Odgovori na nagradno pitanje i osvoji put u Transilvaniju!
3

Omiljena Drakulina družina vraća se u kina u potpuno novoj čudovišnoj i zabavnoj avanturi u animiranom hitu Hotel Transilvanija 2. Uključi se u nagradni natječaj!

VIDEO


Nakon nevjerojatne uspješnosti prvog nastavka animiranog hita, hotel Transilvanija ponovno otvara svoja vrata. Od četvrtka, vampiri i ostale nemani zavladat će domaćim i svjetskim kinima kada nam po drugi puta stigne omiljena vampirska družina u animiranom hitu Hotel Transilvanija 2.

VIDEO

Dakulin hotel koji je na početku kao svoje goste prihvaćao isključivo čudovišta, sada je otvoren i za ljude. Ali ono što ovih dana najviše muči našeg omiljenog Drakulu je njegova ozbiljna zabrinutost da njegov preslatki unuk ne pokazuje znakove pravog vampira. Dok se Mavis nalazi u posjeti kod Johnnyjevih roditelja gdje je očekuje pravi kulturalni šok, Drakula moli za pomoć svoje prijatelje kako bi sa svojim unukom Dennisom prošao kroz „vampirski trening“. A kada Drakulin stari i vrlo staromodni otac Vlad sazna da njegov praunuk nije čistokrvne vampirske krvi stvari će postati vrlo šišmikolike!

U suradnji s Continental filmom i putničkom agencijom Jungle Tribe (Neobična putovanja), pripremili smo za sve naše čitatelje nagradni natječaj. Od 20. listopada u podne imate 24sata da ispunite svoje podatke i odgovorite na nagradno pitanje, a najkreativniji odgovor nagradit ćemo putovanjem u Transilvaniju za dvoje!

Putovanje u Transilvaniju možete iskoristiti u periodu od 29. listopada do 2. studenog 2015. Provedite Noć vještica kod grofa Drakule uz prekrasnu prirodu i nezaboravan provod! Vratite se u vremena okrutnog vladara Vlada Tepeša, po kojem su snimani mnogobrojni filmovi i koji je postao simbol vampirizma. Obiđite i prelijepi dvorac Peleš koji je u vrijeme kada se gradio bio najmoderniji u Europi. Zabavite se u jednom od mnogobrojnih klubova!

Pročitajte plan putovanja !

Ali ne brinite, za još 5 najkreativnijih odgovora, dijelimo ulaznice za dvoje u Cineplexx kinima u Zagrebu i Splitu, za drugi nastavak animiranog hita "Hotel Transilvanija".

Sretno!

Pročitajte pravila nagradnog natječaja !

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Splićanin udario auto, sad traži vlasnika. Neki oduševljeni tim potezom, ali drugi baš i nisu...
ŠTO VI MISLITE?

Splićanin udario auto, sad traži vlasnika. Neki oduševljeni tim potezom, ali drugi baš i nisu...

Neki nisu oduševljeni ovim potezom: 'To nije svaka čast, već bježanje s mjesta nezgode. Zove se policija i prijavi se, a ne bježati i tražiti preko portala', napisali su mu u komentaru
VIDEO Orangutan imao ozljedu, ono što je učinio šokiralo ih je: 'Prvi put imamo sve na snimci'
NEVJEROJATNO

VIDEO Orangutan imao ozljedu, ono što je učinio šokiralo ih je: 'Prvi put imamo sve na snimci'

On je praktički koristio flaster. Činilo se da je njegovo ponašanje bilo namjerno. Selektivno je tretirao ranu biljnim sokom, rekla je doktorica biologije