To je to što me zanima!

Odvratno! Štakori se 'igraju' s pecivima, video šokirao goste

SAD: Na Facebooku je objavljena video snimka s vrećom peciva po kojima živahno trčkaraju dva miša. Na teren je pozvana inspekcija, i sudeći po izvještaju, ostala prilično zgrožena zatečenim
Vidi originalni članak

Na Facebooku se pojavila video snimka, navodno snimljena u Burger Kingu, na kojoj je vreća s pecivima i - miševima.

Video snimljen u Sjedinjenim Američkim Državama objavila je Shantel Johnson i na njemu se prilično dobro vidi kako dva miša jurcaju po pecivima koja se koriste za pripremu hamburgera i ostalog fast fooda u jednom lancu brze prehrane.

Objava je podijeljena 23 tisuće puta, a video je vidjelo 840 tisuća ljudi. 

U restoran je istog dana pozvana sanitarna inspekcija. Glasnogovornica Odjela za javno zdravstvo Andrea Wojcik potvrdila je da su dobili pritužbu i poslali ljude na teren, prenosi Sun

Nakon provedene inspekcije, vlasniku restorana upućen je zahtjev da zatvori objekt zbog 'neposredne opasnosti za zdravlje' zbog 'groznih sanitarnih uvjeta' i 'najezde glodavaca'.

Prema izvješću inspekcije, izmet glodavaca nađen je na i u hamburgerima i sendvičima s piletinom. Glodavci su sažvakali ambalažu u koju se hrana pakira, a na drvenim paletama i sastojcima za pripremu sendviča također je pronađen izmet glodavaca.  

Fekalije su pronađene na podu u blizini ledomata, grijača vode, kutija sokova i iza friteza. 

Osim što je posvuda bilo mišjeg izmeta, procurio je strop u kuhinji restorana, upravo u blizini skladišta i pultova za pripremu hrane. Iz odvoda pokraj mjesta na kojem se odlažu sastojci za pripremu hrane izlazile su muhe.

'Restoran je u privatnom vlasništvu'

Odjel za javno zdravstvo izdao je restoranu dozvolu za ponovno otvaranje nakon što je kontrolna inspekcija utvrdila da su riješene sve nepravilnosti. 

- U kontrolnom izvidu dva su miša uklonjena iz zamke, popravljen je strop i odvodi, a rupe u zidovima su pokrpane pa je spriječen ulaz novim glodavcima. 

Glasnogovornik Burger Kinga izjavio je da restoran nije u njihovom vlasništvu i pod njihovom upravom. 'Kompanija je kontaktirala vlasnika i zatražila da istraži nastalu situaciju te da se pobrine za poduzimanje odgovarajućih mjera' - piše Delaware Online

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • plutarh 30.07.2018.

    nikad ne znaš kaj jedeš kad jedeš po lokalima ....vidio osobno i nije mi se baš dopalo !

  • DamTi18cm 06.07.2018.

    Ratburger

  • krao_sam_1 08.06.2018.

    Ovo me podsjetilo na Koprivnicu, pješadija,vojna kuhinja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare