To je to što me zanima!

Omogućili su da 'seksate iPod' dok gledate porniće ili pričate

Fleshlight LaunchPAD je u biti nastavak s rukohvatima koji se pričvrćuje za iPod te u koji se umeće umjetna vagina ili umjetni anus. Cijena tog pomagala je samo 25€
Vidi originalni članak

Tvrtka Fleshlight plasirala je na tržište novo seksualno pomagalo, takozvani Fleshlight LaunchPAD. U suštini je riječ o nastavku s rukohvatima koji se pričvrćuje za iPod te u koji se umeće umjetna vagina ili umjetni anus. 

Vlasniku to daje priliku da masturbira dok na iPodu gleda pornografiju ili razgovara, a cijena nastavka je svega 25 eura.

Umjetne vagine i umjetni anusi kod tog proizvođača koštaju u prosjeku šezdesetak eura, a proizvod je podigao silnu buku otkako je tvrtka na YouTubeu objavila reklamu.

- Sudeći prema statistikama koje je prikupila naša tvrtka, više od 50% ispitanika danas preferira masturbaciju dok gledaju u mobilne uređaje te taj broj samo raste.

- Zato se javila potreba za ovakvim proizvodom jer korisniku daje realističniji ugođaj - napisao je marketinški menadžer tvrtke Fleshlight Daniel Pacheco u e-mailu upućenom portalu The Daily Dot.

Na stranici tvrtke već je moguće pronaći i recenzije proizvoda koje su zasad pozitivne, a priči dodajmo i to da nije poznato hoće li i kada Fleshlight na tržište pustiti slično pomagalo za žene.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • ojdimidojdimi 01.07.2014.

    u tom slučaju i elektra ne smije zakazati, jedino oni mogu prekinuti nekome gušt...........................

  • marzocchi43 30.06.2014.

    Bolesna zamisao MADE IN CHINA and JAPAN razlog tim bolesnim idejama dolazi iz razloga što su opsjednuti seksom pa ih zato ima previše i velike troškove na drugo dijete.

  • Smago 29.06.2014.

    moje najgore seksualno iskustvo je kada me počne jehbat telefon svojim zamrzavanjem...

Komentiraj...
Vidi sve komentare