To je to što me zanima!

On je najtrofejniji mačak: 'Ja sam Grga i lijep sam k'o grijeh'

Maine Coon Grga iz Zagreba na izložbe je počeo odlaziti kao beba. U sedam godina nanizao je 41 pobjedu. Već se naviknuo da je zvijezda na svakoj izložbi na kojoj se pojavi...
Vidi originalni članak

Opušteno, samopouzdano, sretno! Tako se Maine Coon Grga osjeća svaki put ispred svjetla reflektora. Apsolutni šampion “pomeo” je konkurenciju na 41 izložbi i postao najtrofejniji pasminski mačak u Hrvatskoj.

- Grga dane provodi spavajući, ali kad je u stanu netko koga ne poznaje, diže se i kreće u akciju šarmiranja - govori vlasnica Gordana Baranašić (52). Avanturistički Grga je mačak koji obožava pažnju, a putovanja su mu velika strast. U sedam godina dugoj karijeri bio je na 86 međunarodnih natjecanja: u Hrvatskoj, Mađarskoj, Sloveniji, Češkoj, Slovačkoj i Nizozemskoj. Osvojio je sve titule koje je mogao. Dugodlak je i vitke je građe iako ima oko devet kilograma, a jede samo najbolje.

- On je pravi ljubimac i ne izlazi iz kuće. Uvijek je s mačkom Nalom, najboljom prijateljicom, koja je uz njega od prvog dana. To je neizmjerna prijateljska ljubav - kaže Gordana, kojoj je Grga promijenio život. Zbog njega je počela uzgajati mačke.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • 09.11.2017.

    pravi ljepotan.. voli kamere a i one njega :)

  • kabrit 09.11.2017.

    Zlatni gral, zgodan macak neki 😂😂😂

  • 09.11.2017.

    Kaako je sladak micek Grga 😍Baš volim mace,pogotovo norvežankice i meine coon.Meni je lijep, ali moja micika mi ljepša ;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare