To je to što me zanima!

Saznajte tko su dobitnici Las Chicks pekmeza za sunčanje

Podijelite s nama svoje najzabavnije i najsmješnije iskustvo s ljetovanja i osvojite 3x paketa Las Chicks s pekmezom za sunčanje i ručnikom za plažu.
Vidi originalni članak

Imamo tri sretna dobitnika koja su svojom pričom o najzabavnijem ljetovanju osvojili paket Las Chicks pekmez za sunčanje i ručnik za plažu.

Sretni dobitnici su:

Mile Tomić 
Ina Kašaj 
Paulina Babić 

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i priznajemo da smo se uistinu nasmijali i dobro zabavili čitajući sve vaše komentare, no na žalost morali smo se odlučiti za samo tri najoriginalnija i najsmješnija komentara. Čestitke dobitnicima!

O nagradi

Las Chicks 'Bronze' Lime & Green Tea pekmez za sunčanje obogaćen je karotenoidima koji pospješuju tamnjenje kože s dodatkom ulja oraha koji osigurava ravnomjerno i lako tamnjenje. Njegujuće ulje nevena kožu omekšava, tonizira i vlaži, a tu je i neizbježno ulje maslina koje koži daje poseban sjaj i prirodnije tamnjenje. Bronze linija ugodnog je mirisa te vašu kožu energizira i učvršćuje. Las Chicks su GMO free proizvodi koji ne sadrže umjetne zaštitne filtere, parabene, sintetičke mirise i boje, nisu testirani na životinjama i 100% su prirodnog podrijetla. 

Pogledajte i ostale Las Chicks proizvode za sunčanje na Mondu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • LeeLoo_2 30.06.2014.

    Blazeno maslinovo ulje sa zelenim orasima uz dodatak ribane mrkve.... i djeluje samo tako.

  • ŽeljanČuljak 30.06.2014.

    Aaahh, napokon i moji prsti u "pekmezu" !

  • ssssssseeeeeeeeennnnnnniiiiiiii 29.06.2014.

    ma kaj me briga za sve odo se ja bacit u more :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare