To je to što me zanima!

Osvojite posljednji album i karte za koncert Natali Dizdar

Natali Dizdar ponovno će nastupati pred zagrebačkom publikom u klubu Sax te vam tim povodom poklanjamo 2x2 ulaznice za koncert i šest albuma Pronađi put!
Vidi originalni članak

Kada je krajem 2011. g. Natali Dizdar održala samostalni koncert u ZeKaeM-u bilo je posve jasno da je zagrebačka publika jedva dočekala vidjeti njen nastup. Uz podršku odličnih glazbenika i okružena publikom Natalina nenadmšna interpretacija osvojila je upravo jednostavnošću kojom je pjevala ne samo svoje hitove već i poznate covere, i to dvije večeri za redom.  Potom je uslijedio koncert u Sax-u! a koliko je on bio uspješan govori činjenica da se Natali u njega ponovo vraća nakon godinu dana  i to u četvrtak 17.10. 2013. s početkom u 22.00 sata, na obljetničkoj večeri u kojoj ovaj poznati klub glazbenika slavi svojih 15 uspješnih godina. Tim vam povodom portal 24sata.hr daruje ulaznice za koncert i šest primjeraka njezinog posljednjeg studijskog albuma "Pronađi put".

Nagradni natječaj za čitatelje 24sata.hr

Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za koncert Natali Dizdar u zagrebačkom klubu Sax te šest albuma Pronađi put ! U natječaj se možete uključiti popunjavanjem nagradnog obrasca do 10. kolovoza u 16 sati nakon čega ćemo u podrubrici Nagradne igre objaviti imena dobitnika! S jednom mail adresom se možete prijaviti samo jednom, a nagrađujemo svakog pedesetog prijavljenog sudionika! Prva dva dobitnika osvajaju ulaznice za koncert, a preostalih šest dobitnika osvajaju albume. Dobitnike ćemo o načinu preuzimanja nagrada kontaktirati mailom.

Uključite se u nagradni natječaj!

O albumu Pronađi put

Pronađi put je zadnji studijski album u izdanju Agape, Natalinog diskografa. Na albumu se nalaze hitovi poput Stranca, Stop i Naučila sam trik. Album je nominiran u 6 kategorija za nagradu Porin.

Pjesme s ovog albuma će Natali izvoditi na koncertu u Sax-u, a publika će i ovog puta biti zadovoljna njenim repertoarom jer će izvesti i svoj aktualni hit Grijeh kojim je najavila polagan, ali siguran rad na svom trećem studijskom albumu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • kamenjarac 10.10.2013.

    nije mi jasno zašto kod nas koncerti počinju uvjek u 22 ili 23 sata ? svagdje u svijetu je to u cca 20 sati. pa i kod nas je tako bilo dok nisu došli ovi sa sela i počeli profilirati lokale za hebivetre koji po cijeli dan spavaju i za klince . ako bude koncert u 20 sati doći ću...

  • cveta00 10.10.2013.

    neću Natali oću na S.A.R.S. !!

  • simpleman 10.10.2013.

    Jel to ona 'moderna žena' koja pjeva 'Odjebi od mene' ? hehehe .... a kaj ćeš ....nije ona kriva, čovjek se takav rodi

Komentiraj...
Vidi sve komentare