Obavijesti

Viral

Komentari 9

Osvojite posljednji album i karte za koncert Natali Dizdar

Osvojite posljednji album i karte za koncert Natali Dizdar
5

Natali Dizdar ponovno će nastupati pred zagrebačkom publikom u klubu Sax te vam tim povodom poklanjamo 2x2 ulaznice za koncert i šest albuma Pronađi put!

VIDEO

Kada je krajem 2011. g. Natali Dizdar održala samostalni koncert u ZeKaeM-u bilo je posve jasno da je zagrebačka publika jedva dočekala vidjeti njen nastup. Uz podršku odličnih glazbenika i okružena publikom Natalina nenadmšna interpretacija osvojila je upravo jednostavnošću kojom je pjevala ne samo svoje hitove već i poznate covere, i to dvije večeri za redom.  Potom je uslijedio koncert u Sax-u! a koliko je on bio uspješan govori činjenica da se Natali u njega ponovo vraća nakon godinu dana  i to u četvrtak 17.10. 2013. s početkom u 22.00 sata, na obljetničkoj večeri u kojoj ovaj poznati klub glazbenika slavi svojih 15 uspješnih godina. Tim vam povodom portal 24sata.hr daruje ulaznice za koncert i šest primjeraka njezinog posljednjeg studijskog albuma "Pronađi put".

Nagradni natječaj za čitatelje 24sata.hr

Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za koncert Natali Dizdar u zagrebačkom klubu Sax te šest albuma Pronađi put ! U natječaj se možete uključiti popunjavanjem nagradnog obrasca do 10. kolovoza u 16 sati nakon čega ćemo u podrubrici Nagradne igre objaviti imena dobitnika! S jednom mail adresom se možete prijaviti samo jednom, a nagrađujemo svakog pedesetog prijavljenog sudionika! Prva dva dobitnika osvajaju ulaznice za koncert, a preostalih šest dobitnika osvajaju albume. Dobitnike ćemo o načinu preuzimanja nagrada kontaktirati mailom.

Uključite se u nagradni natječaj!

O albumu Pronađi put

Pronađi put je zadnji studijski album u izdanju Agape, Natalinog diskografa. Na albumu se nalaze hitovi poput Stranca, Stop i Naučila sam trik. Album je nominiran u 6 kategorija za nagradu Porin.

Pjesme s ovog albuma će Natali izvoditi na koncertu u Sax-u, a publika će i ovog puta biti zadovoljna njenim repertoarom jer će izvesti i svoj aktualni hit Grijeh kojim je najavila polagan, ali siguran rad na svom trećem studijskom albumu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Pravila o korištenju osobnih podataka u nagradnom natječaju "Osvoji vikend program za majke i kćeri!"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila o korištenju osobnih podataka u nagradnom natječaju "Osvoji vikend program za majke i kćeri!"

Darujemo čitateljice sa Ženskim vikend programom Hrvatskom/Women’s days by modniALMAnah! Napišite zašto baš vi i vaša mama trebate osvojiti ovaj vikend program, a mi nagrađujemo tri najbolja odgovora.

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić