To je to što me zanima!

Otac bebu staru godinu naučio da balansira na njegovoj ruci!

Premda video djeluje nestvarno, poput montaže i podvale, čini se da tome ipak nije tako, da je autentičan. Upozoravamo da bi mnoge od vas sadržaj mogao uznemiriti
Vidi originalni članak

Prizor je zabilježila prolaznica u kineskoj provinciji Guangdong, a ambiciozni joj je otac objasnio da je sinu namijenio ulogu kung fu majstora te da ga za to priprema otkako je napunio osam mjeseci.

Malenog će, istaknuo je, jednoga dana poslati u samostan Shaolin ako mu ga, jasno, socijalna služba u međuvremenu ne oduzme.

Naime, na kineskoj društvenoj mreži na kojoj je video premijerno prikazan, više od pola komentatora (200 stranica!) je ostalo zgroženo viđenim te su mnogi zaprijetili prijavom. 

Video je u samo par dana u toj državi pogledan 90 milijuna puta!

Idi na 24sata

Komentari 92

  • krizma_1 22.05.2013.

    kinezi...

  • MorenaBajcer 18.03.2013.

    Bebina glava je jako velika i teška u usporedbi s ostatkom tijela. Ukoliko se glava ne pridržava, ona nekontrolirano pada u stranu jer mišići vrata još nisu dovoljno jaki da bi je držali. Trešnjom se glava vrlo brzo i velikom snagom miče naprijed-natrag. Kad se to dogodi, žilice u mozgu mogu puknuti i izazvati krvarenje u bebinom mozgu te dovesti do teških posljedica poput sljepoće, gluhoće, epileptičkih napada, teškoća u učenju, povreda mozga pa čak i smrti. Tresenje predstavlja najveću opasnost za djecu mlađu od godine dana, ali tresenje može izazvati iste ozbiljne ozljede i kod starijih beba i djece. roditelji nisu svjesni što se može desiti samo bacanjem djeteta u zrak! da zanimljivo je, beba se smije ali može doći do ozbiljnih posljedica!!! Ovo je pre strašno!!!!!!!!

  • Luka25_1 17.03.2013.

    Ovo nije normalno, pod hitno mu oduzeti dijete, a njega osuditi na smrtnu kaznu pa neko on malo balansira.Bolest ovakvi ljudi se pod hitno trebaju lijeciti, sta ce biti iduce??Cemu je to potrebno, to jednino zna ovaj poremeceni um?Uzassss

Komentiraj...
Vidi sve komentare