To je to što me zanima!

Dječak je prestravio svijet: Je li ga opsjeo sam - Sotona?!

Više od četiri milijuna ljudi dosad je pogledalo snimku za koju su mnogi uvjereni da prikazuje paranormalnu aktivnost. Na njoj je naime nekoliko mjeseci staro dijete koje se penje po kolijevci...
Vidi originalni članak

S obzirom da nad kolijevkom stoji natpis 'Connor', pretpostavit ćemo da je to ime djeteta na snimci. Na kontroverznoj snimci koja je podijelila internet vidi se kako se dječak penje na kolijevku, nevjerojatno spretno balansira na njoj, a onda pada uz vrisak. 

Za cijelo vrijeme snimke dječak plače i priziva majku što zvuči poprilično jezivo. S obzirom da je snimku pogledalo nekoliko milijuna ljudi, mnogi od njih uvjereni su kako je dijete 'opsjeo Sotona', no 'u zraku' je još jedno, nešto logičnije objašnjenje - snimka je namještena. 

E sad, kome ćete vi vjerovati - odlučite sami. Snimka je ovdje. 

Izvor: Daily Mail

Idi na 24sata

Komentari 112

  • castiel65_1 11.04.2016.

    Tell me the adress. I'll be right there.

  • mama2misa 10.04.2016.

    Ovo dijete ima sigurno više od godinu dana.drugo precka od kinderbeta je široka što mu pruža lakše održavanje ravnoteže. Na kraju ju ipak gubi i pada. Ne kužim kaj je tu ukleto.i moj mali se vec sa 10 mjeseci svugdje pentrao a nije ga nitko opsjeo ili......bože budala..

  • MatijasGrančić 07.04.2016.

    daj.bogati smirite se ...laznjak 100% pogledajte kad pada kako nestane cudni

Komentiraj...
Vidi sve komentare