To je to što me zanima!

Ovaj tjedan možete osvojiti unikatnu haljinu Jet Laga!

Budi.IN i hrvatski dizajneri potrudili su se da i ovo ljeto provedete sa stilom. Ovaj tjedan osvojite dugu haljinu iz aktualne kolekcije pod nazivom 'The land down under'
Vidi originalni članak

Portal Budi.IN i hrvatski dizajneri omogućuju vam ljeto sa stilom! Tijekom šest tjedana ljetnih mjeseci imate priliku osvojiti kreacije najboljih hrvatskih dizajnera - Zorana Aragovića, Ivana Alduka, Martine Felje, Arilea, Jet Laga i Ana Marie Ricov.

Veliku cjeloljetnu nagradnu igru nastavljamo s Jet Legom stoga se uključite sve do 19. kolovoza u 10:59 sati i uz malo sreće osvojite predivnu unikatnu haljinu! Tog ćemo dana na www.budi.in objaviti imena dobitnika, a vi se odmah po završetku ovog ciklusa igre možete uključiti u drugi kada ćemo vam poklanjati kreacije Arilea!

O Jet Lagu

Iza imena Jet Lag stoje dizajnerice Jasmina Arnautović i Maja Virgej Novak. Jet Lag je modni brend kojem je izazov kreiranje casual odjeće uličnog stila, a iza svake kolekcije krije se zanimljiva priča i inspiracija putovanjem u neku zemlju ili grad. Jet Lag se bavi dizajnom multifunkcionalne odjeće koja se ocrtava nosivošću, udobnošću, atraktivnim krojem i zanimljivim doradama.

Unikatna haljina koja se poklanja u nagradnoj igri dio je kolekcije 'The land down under'. Kolekcija inspirirana dalekom Australijom spoj je prirode, tradicije i moderne arhitekture australskih gradova. Kao i uvijek naglasak je na udobnosti, nosivosti, praktičnosti te multifunkcionalnosti pojedinih komada odjeće koja i dalje ostaje posebna i originalna. 

Uključite se u nagradnu igru i zablistajte u unikatnoj haljini! Sretno svima!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • laziona 12.08.2013.

    ako je ova na slici što poklanjaju ne sviđa mi se hvala

  • Ubananismo 12.08.2013.

    vauuuu odma ih idem kupiti jednu ak ce mi ponestati wc papira za kenjati a drugu ako cu trebati rigati

Komentiraj...
Vidi sve komentare