To je to što me zanima!

'Ovako se privlače klijenti': U banku uletio sa - striptizetama

Kad ste nezadovoljni uslugama svoje banke, ponekad odlučite reagirati. Naravno, pretpostavljamo da ćete to učiniti uljudno. Ipak, Rusija je Rusija - neobična i ekstravagantna u svakom pogledu...
Vidi originalni članak

Rusija je već nadaleko poznata kao jedna od najluđih, ako ne i najluđa zemlja na svijetu. Njihove snimke s YouTubea već su ušle u legendu, no i dalje nas iznenađuju na svakodnevnoj bazi. Najnoviji video dolazi iz Moskve, a u glavnoj ulozi je muškarac u pratnji dvije striptizete. Ne bi to bilo ništa čudno da s njima nije uletio u - banku!

Daily Mail piše da je neimenovani muškarac uletio u poslovnicu Sberbanke, najveće ruske banke, s dvije striptizete i na taj način djelatnicima banke odlučio pokazati na "kakav način se treba odnositi prema svom klijentu", s obzirom na to da se oni ponašaju "hladno i neprijateljski nastrojeno".

Njegove, nazovimo ih prijateljice, odradile su svoj dio posla i čak se popele na stol pokazavši svoje plesno umijeće uz prigodnu glazbenu pozadinu.

Djelatnice banke ostale su šokirane viđenim, a oglasio se i glasnogovornik banke Oleg Vlasov.

- Incident se dogodio u jednoj našoj poslovnici u Moskvi. Ovo huliganstvo prijavljeno je policiji, a prema našem članku o bankovnoj tajnosti ne možemo dati više informacija o klijentu, njegovim poslovima i računima - rekli su iz Sberbanka.

Bilo kako bilo, djelatnici ove poslovnice će sigurno dugo pamtiti performans striptizeta na svom radnom mjestu...

Idi na 24sata

Komentari 17

  • chooduck 11.07.2017.

    Poklonjenom konju se ne gleda u dupad... ovaj sise... mislim zube...

  • Emanuela13 11.07.2017.

    A sta je sa zenama.... pljuc....gdje je koji striper?

  • lobotomija 10.07.2017.

    Ma i Todoric se isto zalio na usluge u ruskim bankama.Samo mi nije jasno zaso je poslao nase kumice kooperantice da plesu...nesto se izgleda nije svidjelo Rusima pa mu stali na zulj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare