To je to što me zanima!

Pametna kuna vas nagrađuje knjigom Strategije marketinga!

Naklada Ljevak i portal pametnakuna.hr ovog tjedna troje najsretnijih čitatelja nagrađuju knjigom Nataše Renko "Strategije marketinga"
Vidi originalni članak

Knjiga "Strategije marketinga" na suvremen i praktičan način prezentira pristup izgradnji strategije marketinga koji uključuje mnogobrojne vrste analiza te planiranje i uvođenje strategije marketinga u poduzeće.

Prvi cilj knjige je stvoriti okvir odnosno plan za razvijanje strategije marketinga, drugi je pomoći pri odluci za određenu strategiju marketinga kojom će poduzeće ostvariti svoje ciljeve i postići konkurentsku prednost, a treći je ostvariti dugoročne uspješne odnose s potrošačima na osnovu izabrane odgovarajuće strategije marketinga.

Ova knjiga je osnova za razvoj marketinških planova i strategija marketinga jer pruža strukturu i alate koji ove procese čine efikasnima.

Da bi se objektivno ilustrirale teorijske postavke, u knjizi su prikazani slučajevi iz poslovne prakse, uglavnom iz Hrvatske, a manjim dijelom i iz inozemne.

Kako ćete osvojiti knjigu?
Vrlo jednostavno! Odgovorite na nagradno  pitanje postavljeno Pametnoj kuni i odgovor zajedno s imenom, prezimenom, adresom i brojem telefona pošaljite na nagradna@pametnakuna.hr.

Detalje nagradne igre pročitajte ovdje

Pozivamo vas da se uključite i u naše ostale nagradne igre.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare