To je to što me zanima!

Partijanje u pauzi za ručak: Šveđani otvorili dnevni disko

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idejai da ljudi na pauzi za ručak dođu u disko i zabave se usred stresnog radnog dana. Uz ples osiguran je i ručak za van koji partijaneri mogu jesti dok plešu
Vidi originalni članak

Uobičajeno je da disko klubovi svoja vrata otvaraju u kasnim satima i zatvaraju pred jutro no jedna je skupina Šveđana odlučila promijeniti praksu i otvoriti disko klub koji radi i tijekom dana, piše Wired. Projekt LunchBeat je za sada zaživio u tri švedska grada, Gothenburgu, Malmöu i Stockholmu. Ideja je ljudima omogućiti da umjesto pauze za ručak dođu u disko klub i zabave se usred stresnog radnog dana. Uz ples osiguran je i ručak za van koji partijaneri mogu jesti dok plešu kako ne bi propustili ni ručak niti zabavu. 

Jednosatna zabava u LunchBeatu ima desetak pravila. Jedno od njih je da ukoliko ste prvi puta na ručku u LounchBeatu, morate plesati. Također, zabranjeno je razgovarati o poslu tijekom zabave, a svi prisutni su vaši potencijalni plesni partneri. 

Sudionici kartu za zabavu plaćaju između 30 i 70 kuna, ovisno o hrani na meniju. Sljedeći dnevni disko klub otvara se 25. listopada, a goste će zabavljati DJ Anna Messa. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_128308 29.09.2011.

    predobro, al bilo bi bolje da su stavili udobne kauče i maserke, jer ne znan kome je do plesa nakon šta se satere od posla

Komentiraj...
Vidi sve komentare