To je to što me zanima!

Zauvijek u službi: Pas ne želi otići iz puste policijske postaje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Babai po cijele dane usamljen čeka da se kolege vrate s dužnosti i živne tek kada u blizini ugleda policijsko vozilo. Vozači se često zaustavljaju kako bi ga nahranili...
Vidi originalni članak

Pas, kojeg su nazvali Babai, "služi" u ruskom gradu Neftekamsk i postao je lokalna maskota zbog svoje predanosti poslu. Šest godina "radi" u policijskoj postaji, a nije ju napustio niti nakon što je ona zatvorena. 

Pas je kao štene došetao do postaje prometne policije 2007. godine. Policajci su se počeli brinuti o njemu, a Babai im je pomagao. Lajao je na nepozvane goste i privlačio pozornost policije kada su mu se neko vozilo učinilo sumnjivim. 

Nakon tri godine policijska postaja je zatvorena, ali Babai i dalje svaki dan dolazi na posao, piše Life.ru. Cijeli dan čeka da dođu njegovi kolege policajci. Vozači se često zaustavljaju i hrane ga. No, Babai živne tek kada se pojavi policijsko vozilo te ga pozdravi veselim lavežom.  

Idi na 24sata

Komentari 55

  • rudonja 11.07.2013.

    Pravilo broj 2 :"Vrijeđanje na temelju nacionalne, rasne, spolne ili vjerske pripadnosti, govor mržnje te propagiranje nasilja" Molim vas da mi objasnite na koji sam način predlaganjem eutanazije prekršio pravilo.

  • rudonja 11.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • LudaMasa 11.07.2013.

    slatkis a sto ga netko ne udomi ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare