To je to što me zanima!

Pavijan pljačkao aute i turiste pa su mu 'dosudili' eutanaziju

O Fredovoj eutanaziji je Odbor dugo raspravljao. Složili su se kako je njegova agresija izravna prijetnja stanovnicima i turistima. Prošle godine je napao troje ljudi
Vidi originalni članak

Pavijanu Fredu, koji je mjesecima provaljivao u automobile i pljačkao turiste u Cape Townu, gradske vlasti su stale na kraj. Trebali su donijeti tešku odluku i osuditi ga na eutanaziju.

- Meta su mu automobili u kojima se vide torbe i hrana, a lokalne stanovnike je iznenadio otvaranjem vrata auta - izvijestili su iz Odbora za nadzor divljih životinja u Cape Townu. O Fredovoj eutanaziji je Odbor dugo raspravljao. Složili su se kako je Fredova agresija izravna prijetnja stanovnicima i turistima Cape Towna. 

Samo prošle godine je napao troje ljudi, od kojih je dvoje trebalo potražiti liječničku pomoć, prenosi Times Live. Gradske vlasti za majmunovu agresiju terete ljude, jer oni ne bi smjeli hraniti životinje. Kako tvrde, divlje životinje se brzo naviknu na pozornost ljudi te postanu pohlepne, a kasnije i nasilne.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ajhi 01.04.2011.

    Predobro!

  • feba 29.03.2011.

    Ha,ha i mi smo previše hranili naše političare,navikli na udoban život,krenuli u agresivnu otimačinu pa sad....kaj bumo s njima a?

  • GOGS_3 28.03.2011.

    ajme kakva krasota! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare