To je to što me zanima!

Pervanov 'šef HDZ-a' biračima poručio: 'Hmmmm..., hmmm...'

Na društvenim mrežama ponovno je postao aktualan video komičara Željka Pervana u kojem prezentira poruke koje Karamarko šalje svojim biračima
Vidi originalni članak

Nakon što predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u emisiji Javna stvar na HTV-u nije uspio nabrojiti pet točaka HDZ-ovog programa, zbog čega ga je premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović odmah javno prozvao, na društvenim mrežama ponovno je postao aktualan video komičara Željka Pervana. 

Naime, Pervan je još 31. kolovoza na svojoj Facebook stranici objavio video, odnosno skeč u kojem je Karamarku 'stavljao riječi' u usta. Što je Pervanov 'Karamarko' poručio biračima i zašto je video postao viralni hit pogledajte ispod teksta. 

Možemo samo reći da mu nije puno toga 'stavio u usta'. Rekli bi mnogi, čovjek od malo riječi. Baš malo.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • Gordana Firšt 08.10.2015.

    Da Karamarko i sasvim omutavi bio bi i takov bezbroj puta bolji od slučajnog !

  • DarioDeen 06.10.2015.

    Je li sramota biti čovjek i ponekad zaboraviti nešto, nije to je ljudski. Je li sramota zavaravati svoj narod i voditi ga u propast, jeste. Pametnome dosta!

  • Dona11_1 06.10.2015.

    U ovom trenutku su za Hrvatsku bitna djela, a ne riječi! A do sada, nažalost, od trenutne smo vlade imali samo floskule i neuspjele pokušaje pokretanja gospodarstva i čitave države.

Komentiraj...
Vidi sve komentare