To je to što me zanima!

Pijanac vrijeđao policajca, naciljao ga i glasno prdnuo

Dok je policajac pripremao alkotest, pijani vozač se dignuo sa stolice, podignuo nogu, namjestio i glasno prdnuo prema njemu. Strašno je smrdjelo
Vidi originalni članak

Policijska patrola zaustavila je Amerikanca Josea A. Cruza iz Clarksburga, Zapadna Virginija, zbog vožnje bez upaljenih svjetala. Policajac je primijetio da vozač zaudara po alkoholu. Krenuo ga je dodatno provjeriti, što je Cruza razbjesnilo pa ga je počeo vrijeđati. Nije prošao test trezvenosti. Priveli su ga u postaju na daljnje testiranje. Dok je policajac Parsons pripremao alkotest, Cruz se ustao sa stolice, podigao nogu, namjestio i glasno prdnuo prema policajcu.
- Smrad ne samo da je bio nesnosan, nego izuzetno uvredljiv - naveo je policajac Parsons u prijavi.
Cruz je zaradio nekoliko kazni zbog vožnje pod utjecajem alkohola, vožnje bez upaljenih svjetala te zbog ometanja policajca. Naknadno je priznao da je prdnuo, ali je tvrdio da se nije dizao, a pogotovo ciljao prema policajcu. Pravdao se da ga nisu pustili na zahod iako im je rekao da ima želučane probleme.
- Više nisam mogao izdržati - pravdao se Cruz.
Tvrdio je da nije bio pijan nego uznemiren zbog alkotesta. Navodno je imao napadaj astme, ali je odbijao ići u bolnicu. Nije mu jasno zašto je dobio prijavu jer je policajcima cijeli incident bio komičan u trenutku kad je pustio vjetar.
- Smiješno! Mogao bih odležati u zatvoru - dodao je Cruz.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • petruss 25.09.2008.

    hahahahaaahhaha aaaaaaaaaaahahahaahahaahahaahhahahahahahahahahahahahahahahaahahhahahhahhahahaahahhahhahahahahahaahahahhahaahahaahahahaahahahhahah pa to je brutalno!!! Ja sam to napravio prije 10 godina i dobio šamarčinu od drota a u americi ideš u zatvor zbog toga. Što bi bilo da je uzeo mito ili pregazio nekog??

  • Virus 25.09.2008.

    hahahahahahahahahahahahahaha

  • CROkodiL 25.09.2008.

    treba kužit američke zakone :)) dignuta noga kad prneš u policijskoj postaji znači - prietnja ili pokušaj napada onesposobljavanjem!!! valjda su protumačili da je postupak zamjenjiv napadom plinskim samokrjesom :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare