To je to što me zanima!

Pijani Djed Božićnjak ukrao 'stojadina' pa se zabio u kuću

Teže je ozlijeđen te je u bolnicu u Novom Sadu prevezen sa prijelomom bedrene kosti. Zastava 101, kojom se zabio u kuću, potpuno je uništena. Šteta je 5.000 kn
Vidi originalni članak

Radivoj S. (21) umaskiran u Djeda Božićnjaka je pijan ukrao automobil i stotinjak metara kasnije zabio se u kuću u selu Mol u Vojvodini, piše Dnevni avaz. Teže je ozlijeđen te je u bolnicu u Novom Sadu prevezen sa prijelomom bedrene kosti. Zastava 101, kojom se zabio u kuću, potpuno je uništena. Šteta je procijenjena na oko 5.000 kuna. 

Radivoj S. je s nekoliko aktivista u nedjelju obilazio i darivao siromašne obitelji u Molu. Nakon obavljenih posjeta Djed Božićnjak je otišao u kavanu. Kada je otišao iz kavane, ugledao je automobil s ključevima u bravi  te se pokušao njime odvesti kući. Zabio se u zid kuće samo stotinjak metara dalje. 


Idi na 24sata

Komentari 4

  • TeodorStijakovic 16.12.2011.

    krivi su oni koji su ostavli kljuceve.

  • indigo82 11.12.2011.

    Ode sve u klinac! Hrvatski list objavljuje clanke iz bosanskog lista, a bosanski list objavljuje ono sto se desilo u Srbiji!

  • reckrece 06.12.2011.

    Još smo mi dobri kod nas takve stvari moš očekivati od gradonačelnika i političara ali ne od djedice Božićnjaka. Inače članak mi smdi na lažnjak - stojadin pa 5000 kunića, definitivno neistina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare