To je to što me zanima!

Pijani pastor upucavao se kćeri preminule na pogrebu

Pastor je zbijao šale na sahrani 80-godišnje Šveđanke, ljubio ruku njene kćeri i gotovo se srušio kraj oltara. Obitelj ga tuži za 226.800 kuna
Vidi originalni članak

Luteranskog pastora obitelj preminule žene tuži za  226.800 kuna jer je uništio sprovod 80-godišnje Šveđanke. Za vrijeme obreda u crkvi u Ystadu zbijao je šale, skoro je pao, no uhvatio se za oltar i popeo kao majmun, kažu svjedoci. Navodno je i kćeri preminule bake poljubio ruku i pozvao ju na piće u kapelicu.
- Obitelj je željela otvoren lijes, no ja sam zabrinut zbog svinjske gripe. Ako kihnete na nju, mogli biste joj izbrisati osmijeh sa lica - navodno je rekao neimenovani svećenik kojeg crkva sad istražuje.
- Bio je sramotno pijan. Cijeli obred je bio 30 minuta nepovezanog lupetanja. Da nije bilo oltara da se nasloni, sigurno bi pao - rekao je jedan rođak. Pastor je ignorirao sve informacije o preminuloj koje mu je obitelj dala.
- Ne možemo ponovno pokopati majku, pa tražimo kompenzaciju - rekla je kći. Pastor nije komentirao slučaj, no njegov sin kaže da niječe pijanstvo, iako svi ostali koji su bili u crkvi tvrde drugačije.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 2borg 08.10.2009.

    Trebali su ga zaustavit čim su vidjeli da je pijan...

  • Philly76 07.10.2009.

    poremećeno

  • marenda 05.10.2009.

    a je me nasmijao, al jadni ljudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare