To je to što me zanima!

Pijani rakun tumarao sajmom i ispijao ostatke kuhanog vina

Rakun, kojeg je ponijela blagdanska atmosfera njemačkih Božićnih sajmova, zaglavio je zbog opijanja među blagdanskim kućicama. Morao je biti ustrijeljen jer se smatra prijetnjom pticama i zmijama
Vidi originalni članak

Nesretni rakun kojeg je ponijela blagdanska atmosfera njemačkih Božićnih sajmova zaglavio je nakon što je otkriven kako pijan tumara među kućicama i ispija ostatke kuhanog vina, objavile su ovog tjedna gradske vlasti Erfurta.

Rakuna koji pripada invazivnim vrstama ustrijelio je profesionalni lovac. Životinju se smatra prijetnjom autohtonim vrstama ptica i zmija.

Rakun je tijekom proteklog vikenda uočen kako posrće sajmom u Erfurtu i policija vjeruje da je pretjerao s ispijanjem ostataka kuhanog vina.

Prema video zapisu koji je objavio list Bild rakun se šetao tramvajskim tračnicama, kopao oko kante za smeće, njuškao ženske tenisice i na kraju se izvalio ispred vrata.

- Stvarno je bio pijan - kazao je jedan od svjedoka prije nego što su ga pokupili vatrogasci.

Ovo nije prvi slučaj pijanstva životinja u Erfurtu.

Prošle godine policija je privela dva pijana ježa koji su u blizini katedrale pronašli odbačenu bocu punča.

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 20.12.2020.

    Rakuni se uzgajaju radi krzna u nekoliko država Europe.Hrane ih sa svime i svačime u kavezima i ozlijeđene i bolesne.U Rusiji i Kini također.To bi mogao biti jedan od izvora korone.

  • eho_ 29.02.2020.

    A jadna źivotinjica

  • sexy_trubadur 15.12.2019.

    ocito nije htio platiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare