To je to što me zanima!

Iz prometa 'isključili' - pješaka: Napuhao je čak 4,46 promila!

Alkotestiranjem utvrđeno je da on posjeduje 4,46 g/kg alkohola u organizmu. Prema standardu prisutnost alkohola u krvi u količini većoj od 4 promila je u kategoriji tzv. alkoholne kome
Vidi originalni članak

U mjestu Kozluk pokraj Zvornika u istočnoj Bosni policija je bila prisiljena intervenirati kako bi iz prometa "isključila" jednog pješaka koji je potpuno pijan teturao cestom pa su procijenili kako predstavlja opasnost za druge prolaznike i vozače, prenijeli su u ponedjeljak lokalni mediji.

49-godišnji muškarac koji je naknadno identificiran kao Šemso B. imao je nesreću nakon vesele noći naići na policijsku ophodnju koja je kontrolirala stanje u prometu.

Opazili su ga kako u nedjelju u jutarnjim satima tetura magistralnom cestom. Odmah su ga podvrgnuli kontroli koja je uglavnom rezervirana za vozače, a alkotest je pokazao kako je potpuno pijan.

- Provedenim alkotestiranjem utvrđeno mu je 4,46 g/kg alkohola u organizmu - stoji u priopćenju zvorničke policijske uprave.

Prema standardnim mjerenjima prisutnost alkohola u krvi u količini većoj od 4 promila svrstava se u kategoriju tzv. alkoholne kome i u pravilu znači kako je osoba popila više od litre žestokog alkoholnog pića.

Šokirani rezultatima policajci su odlučili Šemsu B. isključiti iz prometa te su ga odvezli u pritvor na triježnjenje.

Iz zvorničke policije su ovaj slučaj iskoristili kao povod da pozovu sve sudionike u prometu da paze što rade, a na pješake su apelirali da ne hodaju po cesti ako su pijani.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • pero83 07.04.2019.

    "49-godišnji muškarac koji je naknadno identificiran kao Šemso B. imao je NESREĆU nakon vesele noći naići na policijsku ophodnju koja je kontrolirala stanje u prometu..." Ne bih se složio da je to bila nesreća, bolje da je naletio na policijsku nego na "kamionsku" ophodnju

  • Thief 11.03.2019.

    kakav kapacitet

  • 04.03.2019.

    policija mu spasila život

Komentiraj...
Vidi sve komentare