To je to što me zanima!

Pogledajte što su oni očekivali od izbora i vrisnite od smijeha

Na YouTubeu smo naišli na urnebesni 'glas naroda' koje je reporter video portala TV Loki napravio s glasačima kod Slunja nakon parlamentarnih izbora održanih krajem prošle godine...
Vidi originalni članak

Reporter je glasače, čini se, intervjuirao samo nekoliko trenutaka nakon što su obavili svoju građansku dužnost. Ipak, ni jedan od njih nije uspio jasno objasniti što točno očekuju od izbora.

No, s obzirom na vlast koju su iznjedrili parlamentarni izbori 2015. godine, odgovori ovog legendarnog trojca zaista su na mjestu. 

Drugi je ispitanik rekao da od izbora očekuje 'dublju brazdu i da mu rodi njiva'. Sasvim legitimni zahtjevi. Nadamo se da su se ostvarili. 

Treći je pak ispitanik rekao kako ima vremena i kako bi svaki dan mogao na izbore. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • nijetebriga 02.09.2016.

    Ovo za smijati? prije za plakati... ;(

  • PATRICIA 02.09.2016.

    Ovi ljudi spadaju u onu skupinu koji obicno glasaju na nagovor drugih za koga glasati.Ne muce ih pitanja ....tko?sto?zasto?zbog cega?

  • gasdodaske2 02.09.2016.

    A kako jadni uopće i mogu objasniti što očekuju, kad su svaki puta zaokruživali jednu te istu stranku - HDZ. Otuda im tolika razvijenost na Kordunu, kao i u druge dvije utvrde HDZ-a - u Lici i Slavoniji. Ne znaš gdje je veći BDP, kvaliteta života i standard.....da te Bog sačuva. A sve čvrsta i sigurna glasačka mašinerija - pogledaš ove priloge i sve ti jasno, a odeš u te krajeve - još jasnije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare