To je to što me zanima!

Pogledajte u što su sve naivci ponekad spremni povjerovati

Mogu li gorile igrati golf, juriti na biciklu, upravljati igračkama na daljinski i uživati u pivu? Ako isključivo vjerujete očima i zanemarite zdrav razum, pa naravno da mogu!
Vidi originalni članak

Da su gorile uistinu toliko evoluirale grupa je posjetitelja australskog zoološkog vrta Werribee bila uvjerena nekoliko sati, sve dok čuveni komičari Hamish Blake i Andy Lee nisu priznali naivcima da ih vuku za nos.

Kao što ćete vidjeti u snimci, gomila je zadivljeno promatrala i fotografirala Hamisha i Andyja dok su se majmunirali, te pažljivo slušala slavnog australskog veterinara Chrisa Browna, koji je u dogovoru s komičarima, tumačio posjetiteljima što to i zašto to gorile rade.

Hamish i Andy su se na kraju ipak ispričali ismijanima, ali i nedavno na svom Youtube kanalu objavili cijelu snimku tog skeča. Pogledajte i podijelite s prijateljima!

Idi na 24sata

Komentari 10

  • istra27 23.11.2011.

    predobro... stvarno sam se nasmijala iako mislim da bi puno njih povjerovalo u to da su bili na mjestu ovih ljudi..

  • Unclejoe 22.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MarcelJuričević 22.11.2011.

    http://www.youtube.com/watch?v=iLFFdvk9bbk hahahahhhahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare