To je to što me zanima!

Pokazale duge seksi noge plivajući na suhom u uredu

Zaposlenice jedne ruske arhitektonske kompanije snimile su video sinkroniziranog plivanja u uredu. Pokazale su duge seksi noge te osvojile nagradu
Vidi originalni članak

Tijekom pauza za ručak, zaposlenice jedne ruske arhitektonske kompanije potajno su snimile video u kojem oponašaju olimpijsku disciplinu sinkroniziranog plivanja. Spuštajući se ispod stolova pokazale su duge seksi noge. Poslale su video i pobijedile na neobičnom natjecanju koje je organizirala internet-stranica Affect.ru. Zgodnim je Ruskinjama palo napamet da bi mogle svijetu pokazati da imaju prekrasne noge. Idealan način za to bio je oponašanje olimpijske discipline sinkroniziranog plivanja.
- Bilo je pravo osvježenje snimiti takav video. Stvarno imamo dobre noge i grijeh je ne pokazati ih - kaže Moša Dugina.
Natjecanje je privuklo mnoge te su organizatori dobili više od 100 snimaka. Nije im bilo teško odlučiti se za pobjednika.
- Vidjevši njihovu snimku, znali smo tko će odnijeti glavnu nagradu. Nitko im nije bio ni blizu - rekao je Ilija Korneev, jedan od organizatora natjecanja na stranici Affect.ru.
Ruskinje su osvojile glavnu nagradu od 28.000 kuna, a video je ubrzo dospio i na YouTube te postao apsolutni hit nakon što ga je pogledalo milijun ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare