To je to što me zanima!

Pokrenula ljetni kamp za male princeze, cijena je 20.500 kuna

Među američkim majkama proširila se vijest o novom ljetnom tečaju gdje djevojčice od osam do 11 godina mogu naučiti kako se ponašati poput pravih princeza...
Vidi originalni članak

Najnoviji ljetni kamp Princess Prep veliki je hit među djevojčicama u SAD-u, piše Daily Mail. Polaznice u kampu mogu naučiti pravila ponašanja među članovima kraljevskog roda. Među lekcijama su i jahanje konja i kako izvesti savršeni naklon. Kamp je isključivo za djevojčice od osam do 11 godina, a osim ponašanja uče i o povijesti kraljevske obitelji, filantropiji i manirama kod korištenja telefona i iPoda. Cijena tečaja je 20.500 kuna, a u cijenu su uključeni i letovi zrakoplovima jer tijekom poduke djevojčice žive u Kensingtonu  gdje imaju svakodnevnu nastavu. Obići će i četiri kraljevske palače. Dva trotjedna tečaja su već rasprodana, a pokrenula ih je Amerikanka Jerramy Fine (33) koja kaže kako je oduvijek željela biti princeza. 

- U SAD-u nemamo kraljevsku obitelj. Mislim da Britanci ne shvaćaju koliko je to čarobno. Windsori su živa kraljevska obitelj i nama je to očaravajuće. Amerikanci imaju samo Disney - rekla je Jerramy.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • papaja 08.04.2011.

    Jao koje zatupljivanje djece i još to platiš! Ovo je samo škola za iskompleksirane roditelje, da iskompleksiraju i svoju djecu!

  • cedevitammm 08.04.2011.

    Mozda to i nije tako lose,samo sto je samo sto je sama osnova losa.Ne vidim nista lose uciti curice lijepom drzanju i kulturnom ponasanju. Mislim da mnogim djevojkama i zenama nedostaje ona doza zenstvenosti u danasnje doba.Ako je to temelj za daljnji zivot i skolovanje ok.Samo da ove curice ne postanu moderne sponzoruse. Nase mozes uvijek prepoznati po seljackom ponasanju. Djaba im i lova i markirana oblekica, kad nemaju osnove ponasanja.

  • WalterNowotny 08.04.2011.

    isuse dragi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare