To je to što me zanima!

Pola grada pod halucinacijama: Bakica poslužila sinove kolače, nije znala za 'tajni' sastojak...

Muškarac iz Južne Dakote sebi je pripremio kolačiće s THC-om i otišao spavati. Njegova majka vidjela je tepsiju i odnijela je u centar za starije gdje često karta. Kolačići su bili pravi hit, a onda su počeli problemi...
Vidi originalni članak

Halo, policija, ne osjećam se najbolje. Vidim neke čudne stvari - došao je prvi poziv policijskoj postaji u gradiću Yanktonu u SAD-u.

- Nešto mi se čudno događa. Ha-ha. - javio se ubrzo i drugi stariji glas policajcima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uskoro je telefon stalno zvonio. Svi su opisivali iste 'simptome'. Srce im jako udara, priviđaju im se stvari, ali sve im je to nekako smiješno. Neki su javili i da su otrovani. Policija je krenula istraživati slučaj i nije im trebalo dugo da sve 'povežu'. Svi građani koji su zvali policiju tu su noć boravili u društvenom centru za starije osobe. Svi su jeli kolače.

Ujutro je policija pokucala na vrata gospođe koja je 'opskrbila' zabavu. Dala im je ostatke kolača i rekla kako ih njezin sin napravio. Njega su pronašli u lokalnoj osnovnoj školi gdje predaje glazbeni, javili su američki mediji.

- Napravio sam kolače za sebe s uljem kojeg sam donio iz Kolorada. Nisam znao da ih je majka uzela, već sam spavao kad je ona izašla iz kuće - branio se 46-godišnji muškarac, no policija nije pokazala previše suosjećanja. 

- Prijeti mu do pet godina zatvora i novčana kazna od 10.000 dolara - rekla je lokalna tužiteljica za medije.

Svi građani koji su konzumirali kolačiće su se oporavili, a neki se čak šale kako bi im nešto slično dobro došlo jednom godišnje...

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Pushing I Lizing 17.01.2022.

    Vijest dana.Dobro sam se nasmijao. XD

  • Pushing I Lizing 17.01.2022.

    hahahahahahahahahahahha

  • bubačmarac 17.01.2022.

    Dajte mi mlijeko, kruh i pola kile nije se nikad dogodilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare