Viral

Komentari 20

Pola grada pod halucinacijama: Bakica poslužila sinove kolače, nije znala za 'tajni' sastojak...

Pola grada pod halucinacijama: Bakica poslužila sinove kolače, nije znala za 'tajni' sastojak...

Muškarac iz Južne Dakote sebi je pripremio kolačiće s THC-om i otišao spavati. Njegova majka vidjela je tepsiju i odnijela je u centar za starije gdje često karta. Kolačići su bili pravi hit, a onda su počeli problemi...

Halo, policija, ne osjećam se najbolje. Vidim neke čudne stvari - došao je prvi poziv policijskoj postaji u gradiću Yanktonu u SAD-u.

- Nešto mi se čudno događa. Ha-ha. - javio se ubrzo i drugi stariji glas policajcima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Uskoro je telefon stalno zvonio. Svi su opisivali iste 'simptome'. Srce im jako udara, priviđaju im se stvari, ali sve im je to nekako smiješno. Neki su javili i da su otrovani. Policija je krenula istraživati slučaj i nije im trebalo dugo da sve 'povežu'. Svi građani koji su zvali policiju tu su noć boravili u društvenom centru za starije osobe. Svi su jeli kolače.

Ujutro je policija pokucala na vrata gospođe koja je 'opskrbila' zabavu. Dala im je ostatke kolača i rekla kako ih njezin sin napravio. Njega su pronašli u lokalnoj osnovnoj školi gdje predaje glazbeni, javili su američki mediji.

- Napravio sam kolače za sebe s uljem kojeg sam donio iz Kolorada. Nisam znao da ih je majka uzela, već sam spavao kad je ona izašla iz kuće - branio se 46-godišnji muškarac, no policija nije pokazala previše suosjećanja. 

- Prijeti mu do pet godina zatvora i novčana kazna od 10.000 dolara - rekla je lokalna tužiteljica za medije.

Svi građani koji su konzumirali kolačiće su se oporavili, a neki se čak šale kako bi im nešto slično dobro došlo jednom godišnje...