To je to što me zanima!

Policajac 2 godine živi kao žena te će promijeniti spol

Adam će u siječnju otputovati u Tajland gdje će promijeniti spol. Operaciju bi trebao platiti oko 87.000 kuna. Kolege ga podržavaju u odluci
Vidi originalni članak

Stanovnike obalnih gradića u Sjevernom Walesu lokalni policajac Adam Smith (31) iznenadio je odlukom kako će uskoro postati policajka Alexandra. Adam već dvije godine živi kao žena, a u siječnju će otputovati u Tajland gdje će promijeniti spol. Operaciju bi trebao platiti oko 87.000 kuna. Njegova bliska prijateljica Chloe Davis pratit će ga na putovanju. Chloe je transseksualka, a nekada je bila Clive. Adamovi kolege navodno nemaju ništa protiv njegove odluke i podržavaju ga. Od prošle godine svlačionicu dijeli s kolegicama. Dopustili su mu i da pretresa žene tijekom intervencija.
- Na istom području radim već godinama i mnogo ljudi me poznaje. Uglavnom sam radio u uredu tijekom prilagodbe na život žene. Želim samo što prije obaviti operaciju te se nastaviti baviti svojim poslom - rekao je Adam. Smith se nada kako će ga stanovnici dobro prihvatiti i kao policajku. Kolege zbog njega do sada nisu imali problema.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • predsjednik03 03.08.2010.

    auu kad ju uhvate u mlin kad se vrati sa pi**** aj aja j

  • predsjednik03 03.08.2010.

    kad se vrati ko žensko , proći će ju cijela policijska postaja . . .

  • Pinturicchio 03.08.2010.

    pa fala bogu da ga podrzavaju , jer kad se vrati bit ce gang bank , bukkake i pitaj boga kakve perverzije :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare