To je to što me zanima!

Policija zaustavila opatice, jurile su 177 km/h do Pape

Talijanska policija zaustavila je tri opatice koje su jurile 177 km/h dok su se žurile provjeriti Papu nakon što su čule da je pao i slomio ručni zglob
Vidi originalni članak

Čuvši da je Papa Benedict XVI slomio ručni zglob, tri talijanske opatice pojurile su u njegovu vikendicu u Les Combesu kako bi provjerile je li u redu. Sestra Tavoletta (56) vozila je dvije neimenovane opatice, stare 65 i 78 godina, u Ford Fiesti. Zaustavila ih je policija iz Torina jer su jurile 177 km/h.
- Čule smo da je Papa pao. Žurile smo se da vidimo je li sve u redu - rekla je Tavoletta šokiranom policajcu.
Papina ozljeda izazvala je brigu u Salezijanskom samostanu.
- Nadamo se kako će se sestra Tavoletta ispovjediti zbog loše vožnje. A, u međuvremenu, morat će platiti 375 eura (2750 kuna) kazne - rekao je glasnogovornik policije.
Osim kazne, opatica je izgubila i vozačku na mjesec dana. Žalit će se na kazne uz pomoć najpoznatije odvjetnice za prometne prekršaje, Anne Orecchioni.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • alo_mačko 25.07.2009.

    3 časne u Fiesti gaze 177 km/h, to je tribalo vidit!!!

  • bosnia_80 20.07.2009.

    sve je to ok, ali ja nešto kontam ..jel* tim \"vjernicama\" važnije da dođu vidjeti kako je Papin zglob..ili su im važniji životi ljudi na cesti koje su doveli u opasnost ...zamislite npr. da su pri toj brzini udarile u neki auto u kome se vozila cijela obitelj i da su tako uništile nekoliko života!!!?? ako vjeruju u Boga (a od njih se to očekuje), trebale bi razmisliti o ovome.. !! da su nekom roditelju ubile dijete, čisto sumnjam da bi mu bilo lakše u njegovoj boli, kada bi mu opatice rekle da su jurile da vide kako je Papa!

  • torcida_dinamo 20.07.2009.

    a nije mogla 190 fiesta??

Komentiraj...
Vidi sve komentare