To je to što me zanima!

Poljubila oca za tisuću dolara: 'Pa dečko će mi biti zgrožen...'

Otac i kći morali su za tisuću dolara uvjeriti voditelje showa da su zapravo par, a odgovarali su i na pitanja o seksu. Otac je rekao kako voli biti ispod, a kćer Stacy to je lako potvrdila
Vidi originalni članak

Pomalo nevjerojatne scene odvile su se u australskoj emisiji 'The Kyle and Jackie O Show' u izazovu 'Boyfriend or Daddy?'.

U tom bizarnom izazovu kandidati se moraju zajedno pojaviti u emisiji, a voditelji pogađaju radi li se o paru ili o ocu i kćeri. Pobjednici koji uspiju zavarati voditelje osvajaju tisuću australskih dolara, a 26-godišnja žena i njen 49-godišnji otac otišli su korak dalje kako bi zavarali voditelje.

Držali su se za ruke pri ulasku u studio, a voditelji su oca Nicka i kćer Stacy ispitivali seksualna pitanja, no dvojac je bio spreman na sve. 

- Volim biti ispod, apsolutno - odgovorio je Nick na pitanje koju poziciju preferiraju, a Stacy je to potvrdila kimnuvši glavom. Voditelji nakon svega nisu mogli odlučiti radi li se o paru ili o ocu i kćeri pa su ih izazvali da se poljube. Oni su se poljubili, a voditelji su tad zaključili da se radi o dečku i curi:

- Nitko ne ljubi oca tako... osim ako živite u planinama i nemate susjeda - rekao je voditelj, a dvojac je otkrio da su ipak obitelj.

- Stvari koje radimo za novac. On mi je zapravo otac. Dečko će mi biti zgrožen - rekla je Stacy.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • jure24 05.09.2020.

    Oni koji zive u planinama nikada nece ovo napraviti... Jer seljak nije sa sela ili planine neg seljak mores biti u glavi kao bi novinari

  • TAKE IT BACK 05.09.2020.

    Zapravo, to i nije takva rijetkost u stvarnom životu, pa ni u "kolijevci civilizacije" EU. Meni je nejasno da se izlažeš ovakvoj sramoti za bijednih 1000 AUD.

  • Borna.2 05.09.2020.

    Eto što se dogodi kada dopustiš jednom plemenu da ti upravlja kulturom/medijima/školstvu

Komentiraj...
Vidi sve komentare