To je to što me zanima!

Poludjele za seksi bjeguncem: 'Dođi i sakrij mi se pod suknju'

U pokušaju da pronađe Albanca koji je pobjegao iz migracijskog centra, škotska policija objavila je bjegunčevu fotografiju na Facebooku. Ubrzo je bjegunac dobio brojne obožavateljice
Vidi originalni članak

Guxim Imerio (25) postao je hit na društvenim mrežama nakon što je škotska policija objavila njegovu tjeralicu.

Albanac je u ponedjeljak navečer pobjegao iz Imigracijskog centra u Lanakshireu nakon čega mu se gubi svaki trag. Za Guximom su, međutim, na društvenim mrežama poludjele žene koje komentiraju koliko im je zgodan i neodoljiv.

- Rado bih krenula u potragu za njim, komentirala je jedna djevojka. Druga je pak napomenula kako će policija teško pronaći Guxima jer će "naletjeti na neku ženu, a onda ćete ga nakon nekoliko godina pronaći kako živi pod njezinom suknjom".

Zgodni Albanac ne govori engleski, ima tamnu kosu i smeđe oči te ovalno lice koje je vjerojatno sad i neobrijano. Nije poznato ima li rodbinu u Velikoj Britaniji, ali je moguće da će otići u Manchester.

Idi na 24sata

Komentari 165

  • magicmushrooms 16.11.2017.

    To su iste one koje se po raznim platformama hvale da su odlijepile na Jeffrey Dahmer-a , Hannibal the Cannibal kao opake djir i to a prve su na plavom telefonu kada ih njihov zlatni decko izbombardira praznoglave cke za koje Eva Ras ima savjet " Katanac na Cucerje"

  • Okokokok8 14.11.2017.

    Ja bi ga prijavila. Iz inata.

  • Johndenver 11.11.2017.

    Lakat

Komentiraj...
Vidi sve komentare