To je to što me zanima!

Poslušajte 'Dajte gol', himnu koju NE bi izabrao ni Đelo H.

Na snimanju spota koji je pogledalo preko nekoliko ljudi je sudjelovalo petstotinjak navijača, 200 plesačica, pedeset kaskadera, tri nuklearna fizičara i jedan Bosanac
Vidi originalni članak

Novi navijački hit “Dajte gol (samo za nju)”, koji je u samo 24 sata na YouTubeu pogledalo nekoliko ljudi, vrlo bi brzo mogao postati nova himna 'kockastih'. 

Priča o grupi NEWS-BAR BOYS počela je 2005. kad nisu s grupom Connect snimili pjesmu “Boja mojih vena”. Nastavilo se 2006.  kad nisu dobili Porina za hit godine prema izboru publike.

Ova je priča u subotu dobila novo poglavlje. U kristalnoj dvorani hotela West Out NEWS-BAR BOYSI održali su svečanu komemoraciju u povodu izlaska nove pjesme. 

Pjesma je nastajala nekoliko godina, a u komponiranju su među ostalim pomogli i Sir George Foster, predstojnik katedre za kompoziciju pri Britanskoj glazbenoj akademiji, te poznati danski dirigent i kompozitor Olaf Stipichson. 

Pjesma je snimana u svjetski poznatom studiju Homogay na zagrebačkoj Trešnjevci, a postoji šansa da su produkciju radili Rick Rubin i Phil Spector.

Dodajmo još kako je snimljen i spot za pjesmu čija će premijera biti uoči kraja Eura. Režiju spota potpisuje grof Wlad Luczic, jedan od najperspektivnijih mladih transilvanijskih redatelja. 

Spot je sniman u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Kijevu, Krakowu, Tokiju, Kualalumpuru i Babinoj Gredi. Na snimanju je sudjelovalo petstotinjak navijača, 200 plesačica, 50 kaskadera, tri nuklearna fizičara i jedan Bosanac.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • like clit lick 13.06.2012.

    A što je bitan taj jedan Bosanac?Ma nemoguće da je samo jedan,ha?Uredniče nacionalistu i nacistu stvarno si trul!

  • user_139303 12.06.2012.

    :))

  • Rango 11.06.2012.

    dobri

Komentiraj...
Vidi sve komentare