To je to što me zanima!

Postavio kamere da bi ulovio šetače koji ne čiste za psima

Privatnog detektiva iz Velike Britanije razljutilo je kada je vidio ženu da 'nered' svoga psa baca u blizini škole. Svoje infracrevene kamere postavio je na stabla u šumi
Vidi originalni članak

Privatni detektiv Mark Halstead (35) postavio je infracrvene kamere u šumi oko škole koju pohađaju njegova djeca zbog šetača koji iza svojih ljubimaca ostave 'nered', piše Orange. Na ideju da postavi kamere došao je kada je vidio nepoznatu ženu kako 'ostatke' od svog psa  baca u šumu u okolici škole. Svoje usluge za hvatanje neobrazrivih šetača trenutno nudi besplatno u okolici Milton Keynesa i nada se da će posao proširiti na cijelu Veliku Britaniju. 

- Traženi smo jer se bavimo ljudima koji već duže vrijeme rade istu stvar, a nitko ih ne kažnjava. Pseći izmet je opasan za djecu - kaže Mark.

Do sada je snimio 30 prijestupnika i snimke će poslati na sud kao dokaz. Neuredne šetače čeka kazna od oko 8.600 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zadar25god 14.11.2010.

    zamislite da on ode na markov trg,tamo bi imao posla dozivotno, toliko izmeta na jednom mjesto,vise neko ljudi u rusiji,indiji i kini zajedno.

  • janja051 12.11.2010.

    heheheh,snalazljiv covjek...i ja imam psa,ali ne ostavljam "nered" za njim.pseci izmet je opasan za sve,ne samo za djecu.takodje imam i bebaca od 4 mjeseca iznam sta znaci ciscenje za psom :)ali kaznjavanje mi se cini vise nego ispravnim!

  • user_59566 12.11.2010.

    Ima neodgovornih vlasnika u cijeloj lijepoj našoj, nažalost a ne smo u Osijeku.kud god seokreneš ima svježih,suhih.......velikih,malih.......tankih debelih...fuj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare