To je to što me zanima!

Potpuno izvan sebe: 'U selfieju mi se ukazao duh mrtve majke'

Bivša britanska reality zvijezda Carley Belmonte (27) tvrdi kako prikaza na fotografiji ima jedno smeđe i jedno zeleno oko - baš poput njezine pokojne majke
Vidi originalni članak

Bivša britanska reality zvijezda Carley Belmonte (27) tvrdi da se na jednom od selfieja kojeg je snimila pomoću Snapchata ukazao duh njezine majke. Tvrdi kako prikaza na fotografiji ima jedno smeđe i jedno zeleno oko - baš poput njezine pokojne majke.

- Mama je uvijek bila tu za mene, a nakon što je preminula često ju zazivam da mi da znak svojeg prisustva. Nisam mogla vjerovati kada sam je vidjela u pozadini slike kako zuri u mene - rekla je Carley, koja se pojavila u MTV-jevom realityju The Valleys.

Fotografiju je snimila nakon što je kovrčala kosu pa je rezultat željela poslati svojem frizeru.

- Otvorila sam Snapchat i koristila prvi filter koji je bio dostupan jer sam bila bez šminke i blijeda, a tada se ona pojavila. U suzama sam odmah nazvala svojeg dečka Michaela. Njezin lik me zapravo umirio - rekla je.

Njezina majka Lorna Nixon preminula je 2003. nakon 15-godišnje borbe s rakom dojke. Imala je 50 godina.

- Bile smo izuzetno bliske i ponekad zaista osjećam njezino prisustvo - kaže Carley koja je svojom objavom na društvenim mrežama dirnula mnoge.

- O moj Bože Carl. Prolaze me trnci, ovo je nevjerojatno - poručila joj je ispod fotografije jedna od bivših sudionica realityja, piše Wales Online.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 27.11.2017.

    svašta se ljudima pričinjava

  • 27.11.2017.

    cudi me da joj se nije ukazala beduinka ava....nekako su slicne pameti

  • Qurcy Ban 27.11.2017.

    Bivša reality zvijezda... toliko sam uspio pročitati. Bolje da je snimila filmić kao Sevka, nego ovakav loš pokušaj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare