Obavijesti

Viral

Komentari 24

Potpuno izvan sebe: 'U selfieju mi se ukazao duh mrtve majke'

Bivša britanska reality zvijezda Carley Belmonte (27) tvrdi kako prikaza na fotografiji ima jedno smeđe i jedno zeleno oko - baš poput njezine pokojne majke

VIDEO

Bivša britanska reality zvijezda Carley Belmonte (27) tvrdi da se na jednom od selfieja kojeg je snimila pomoću Snapchata ukazao duh njezine majke. Tvrdi kako prikaza na fotografiji ima jedno smeđe i jedno zeleno oko - baš poput njezine pokojne majke.

- Mama je uvijek bila tu za mene, a nakon što je preminula često ju zazivam da mi da znak svojeg prisustva. Nisam mogla vjerovati kada sam je vidjela u pozadini slike kako zuri u mene - rekla je Carley, koja se pojavila u MTV-jevom realityju The Valleys.

Fotografiju je snimila nakon što je kovrčala kosu pa je rezultat željela poslati svojem frizeru.

- Otvorila sam Snapchat i koristila prvi filter koji je bio dostupan jer sam bila bez šminke i blijeda, a tada se ona pojavila. U suzama sam odmah nazvala svojeg dečka Michaela. Njezin lik me zapravo umirio - rekla je.

Njezina majka Lorna Nixon preminula je 2003. nakon 15-godišnje borbe s rakom dojke. Imala je 50 godina.

- Bile smo izuzetno bliske i ponekad zaista osjećam njezino prisustvo - kaže Carley koja je svojom objavom na društvenim mrežama dirnula mnoge.

- O moj Bože Carl. Prolaze me trnci, ovo je nevjerojatno - poručila joj je ispod fotografije jedna od bivših sudionica realityja, piše Wales Online.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.
U Zagorju snimali kako pretječu policiju i sve stavili na internet. Iz auta trešti cajka 'Hej policijo'
PAMETNO

U Zagorju snimali kako pretječu policiju i sve stavili na internet. Iz auta trešti cajka 'Hej policijo'

Na snimci piše za koju nije jasno kad je nastala, čuje se i smijeh. Sudeći po glasovima koji se mogu razaznati unutar automobila, radi se o mlađim ljudima. Naslov snimke je 'Tko se još usudi?'