To je to što me zanima!

Potrošio više od pola 'milje' kn kako bi sličio glazbenoj zvijezdi

Bryan Ray (31) opsjednut je s Britney do tolike mjere da je spiskao bogatstvo kako bi izgledao kao ona. Dosad je bio na više od 90 zahvata, uključujući povećanje usana i korekcije nosa...
Vidi originalni članak

Voljeli ili ne voljeli Britney Spears, mora se priznati da je obilježila glazbu s početka ovog stoljeća i stekla status 'pop princeze'. No, neki obožavatelji pretjeruju u ljubavi prema svojim idolima.

Jedan takav je i Bryan Ray (31) iz Los Angelesa, koji je dosad potrošio više od 80.000 dolara (oko 510.000 kuna) kako bi izgledao kao Britney. Bryanova opsjednut s Britney počela je prije 14 godina, kad je bio još tinejdžer.

- Bila je najveća svjetska zvijezda, a ja sam osjećao veliku privlačnost prema njoj. Gledao sam sve njezine koncerte i intervjue, naučio koreografije, a čak sam ju imao prilike i upoznati, hvali se Bryan.

Njegova opsesija s godinama je rasla pa je došao na ideju plastične operacije, a dosad je bio na više od 90 zahvata. Inspiraciju u Britney pronašao je jer se 'ona nije bojala biti ono što jest. To je bilo vrijeme kad je preispitivala sebe i to radila na svoj jedinstven način', objašnjava 'rezervna Britney'.

Povećanje usana, korekcije nosa, lasersko uklanjanje dlaka, mali milijun doza Botoxa samo su neki od zahvata kojima se podvrgnuo Bryan, piše UNILAD.

Privukao je medijsku pažnju pa će tako uskoro gostovati u novom televizijskom showu 'Plastics of Hollywood', koji se bavi ljudima koji izgledaju poput lutaka.

Bryan redovito objavljuje fotografije na svom Instagram profilu, na kojem ga prati više od 30 tisuća ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Cukrena 10.10.2017.

    Sličnost je toliko zapanjujuća da je teško razlikovati original od kopije:)

  • Mala vevejica 10.10.2017.

    Nema šta. Pljunuti...

  • robicasvor 10.10.2017.

    Slika i prilika

Komentiraj...
Vidi sve komentare