To je to što me zanima!

Povreda golovnika: Političar je slučajno ušetao gol na sjednicu

Kako prenosi New York Post, kanadski političar potpuno je gol ušetao u kadar tijekom online sastanka Donjeg doma ne znajući da ima uključenu kameru na računalu pa su svi gledali njegov donji dom
Vidi originalni članak

Kanadski zastupik William Amos doživio je gaf na virtualnom sastanku Donjeg doma kanadskog parlamenta koji se održavao preko aplikacije Zoom.

OPUSTILI SMO SE Zoom i rad od kuće: Trećina u sastancima sudjeluje u pidžami

Kako prenosi New York Post, Amos je potpuno gol ušetao u kadar tijekom online sastanka ne znajući da ima uključenu kameru na računalu.

Sastanak nije bio otvoren za javnost te su ga pratili jedino članovi parlamenta koji su mogli svjedočiti prizorima nagog zastupnika. Gole fotografije zastupnika ubrzo su se proširile internetom, a Amos se odmah ispričao za 'nesretnu pogrešku'. 

URNEBESNI VIDEO Hit snimka online nastave iz Srbije: 'Ovo što vidite crveno. To je moja žena... Puza da izađe'

- Snimanje je slučajno pokrenuto dok sam se presvlačio u poslovnu odjeću nakon što sam došao s trčanja. Iskreno se ispričavam mojim kolegama zbog ove nenamjerne pogreške.

Odvjetnik i političar William Amos zastupa kvart Ponteac u Quebecu od 2015. godine za Liberalnu stranku. 
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • tajger tajger 15.04.2021.

    Svjetski rekord drzi nase gore list kojem su opale hlace kad je stajao kraj Kolinde. To je bila najjaca slika i dugo dugo ce biti broj jedan🤣

  • 15.04.2021.

    Tko sve ljude vodi to je da se prepadneš🙄

  • area 62 15.04.2021.

    Pa za Donji dom i trebaš biti dolje gol 😁😇

Komentiraj...
Vidi sve komentare