To je to što me zanima!

Povuci-potegni: Masturbirali su u ime borbe protiv AIDS-a

Premda su se natjecatelji svojski trudili držati svoje ponose uspravnima čim duže, rekord u maratonskom masturbiranju nije oboren. Sonny Nash je i dalje na tronu...
Vidi originalni članak

Desetorica maskiranih Kineza pridružili su se obilježavanju Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a na prilično neobičan način. Izvadili su, naime, iz gaća svoje ponose te su se nadmetali u maratonskom masturbiranju.

Akciju u gradu Shenzenu financirao je proizvođač seksualnih pomagala Aihuriun, a događaj, koji je ujedno promovirao seksualne slobode u toj državi, su sa zanimanjem popratili i tamošnji mediji.

Nažalost, nigdje nije navedeno koji je od junaka posljednji ostao stajati, no pouzdano se zna da svjetski rekord ipak nije oboren.

Najuspješnij drkadžija, oprostite na opisnom izrazu, i dalje je porno glumac Sonny Nash, koji je svog 'veseljka' u svibnju 2012. godine neprestano natezao nevjerojatnih deset sati i deset minuta.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • BILI_3 07.12.2012.

    a biće su i tvoji imali koristi od adz - a.... ima vas još koliko oćete...p.s. nisam ni livo ni desno ...mamu im oboma!!!!

  • slavonija 05.12.2012.

    Drkadžije su uvijek "na cijeni" !

  • ccmuha 04.12.2012.

    ja mislim da oni ne drkaju nego brzo peru pišu

Komentiraj...
Vidi sve komentare