To je to što me zanima!

Presadili joj trepavice jer ih neprestano iznova čupa

Kirurzi u Velikoj Britaniji presadili su 19-godišnjoj curi trepavice u prvoj takvoj operaciji u zemlji. Britanka boluje od poremećaja te si čupa dlake
Vidi originalni članak

Louise Thomas (19) iz Stockporta u Velikoj Britaniji već 17 godina boluje od trichotillomanije, poremećaja ponašanja zbog kojeg si čupa kosu, trepavice, obrve. Britanski kirurzi u četverosatnoj operaciji presadili su joj dlačice sa stražnje strane glave i stavili ih gdje su bile trepavice koje je Louise počupala. Operacija je stajala 30.000 kuna, a Louise je presretna rezultatima.
- Kako bolujem od trichotillomanije, pomirila sam se s time da neću imati prave trepavice. Nakon što sam čula za ovaj tretman pomislila sam da je to predobro da bi bilo istinito - kaže Louise.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • riltek 10.08.2009.

    HAHAHA "Kirurzi u Velikoj Britaniji presadili su 17-godišnjoj curi trepavice u prvoj takvoj operaciji u zemlji. Britanka boluje od poremećaja te si čupa dlake" "Louise Thomas (19) iz Stockporta u Velikoj Britaniji već 17 godina boluje od trichotillomanije". Koliko godina na kraju ima ?!

  • dinkman 09.08.2009.

    Doktori misle : samo ti cupaj ,zlato mamino ,a mi cemo ti cupat novce hehehe

  • 2borg 09.08.2009.

    Čisto sumnjam da ih neće ponovo isčupat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare