To je to što me zanima!

Prijatelji mu umrli od smijeha: S 19 je saznao da je - obrezan

Jedna od najpopularnijih snimaka dana na Redditu je ona na kojoj 19-godišnji mladić po prvi put saznaje da je obrezan. Nakon što su mu na to ukazali prijatelji, telefonski je tražio potvrdu od majke...
Vidi originalni članak

Samo nekoliko dana nakon što je rođen, protagonist ove snimke je - obrezan. S obzirom da mu to roditelji nikada nisu rekli, on to nije ni znao, a nekoliko trenutaka prije nego što je snimljen video na tu su mu mogućnost ukazali prijatelji s kojima je očito pričao o 'stvarima za odrasle'. 

Ne vjerujući im, mladić je nazvao majku i, na njegovo iznenađenje, ona mu je potvrdila da je zaista obrezan. Njegovi su prijatelji, dakako, cijelo vrijeme 'umirali' od smijeha. 

Iznenađena je, čini se, bila i njegova majka koja ga je očigledno pitala kako to nije prije shvatio. 

- Mama, pa nikada nisam vidio neobrezani penis, rekao joj je na oduševljenje svojih prijatelja, a za kraj je razgovora zaključio 'kako je očito retardiran'. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 03.11.2016.

    simpa je

  • Babyloader 04.10.2016.

    Za vrijeme služenja vojnog roka upoznao sam lika kojem je mama utuvila u glavu da djecu donose rode i bez obzira što smo mu prezentirali na desetke dokaza da to nije točno on je i dalje odbijao povjerovati u očito...

  • Cukrena 29.09.2016.

    U koju je taj školu išao da je toliko ..nadaren...

Komentiraj...
Vidi sve komentare