To je to što me zanima!

Prijatelji se od njega oprostili plakatom: Naš Nikola se ženi

Prijatelji ‘tuguju’: Ekipa se na plakatu oprostila od prijatelja Nikole iz Koprivnice, koji će se u lipnju oženiti i više neće imati vremena za njih i za izlaske...
Vidi originalni članak

Prijatelji se u neutješnoj tugi opraštaju od svog Koprivničanca Nikole. U lipnju se ženi, čime završava njegov momački život. Prijatelji su se od njega oprostili na plakatu.

“Još jedan će uskoro uploviti u bračne vode... Nedostajat ćeš nam, Nikola! Tvoja ekipa.”

Taj natpis na plakatu s fotografijom Nikole s leđa nalazi se u Ulici Ante Starčevića u Koprivnici. Mladoženja tamo ne stanuje, ali plakat vidi svaki dan kad putuje na posao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ideja je moja, a svi u klapi su je prihvatili. Sliku smo skinuli s Nikolina Facebooka. Znamo da je samozatajan i stoga smo njegovu svadbu za lipanj najavili na pomalo ‘sramežljiv’ način, da ga previše ne eksponiramo - rekao nam je Bojan Horvat, Nikolin kum.

Plakatno mjesto zakupljeno je na dva tjedna i stoji ukupno 1000 kuna.

Nikola je po struci arhitekt, a njegova buduća supruga je Sanela, odgojiteljica.

- U prvi tren sam bio malo preplašen kakva će biti njegova reakcija, no znao sam da neće biti previše burna, jer prijateljstvo je jače od sitnih psina. Oduševljen je plakatom, jer na njemu nema ništa što bi ga otkrilo široj javnosti - istaknuo je kum Bojan.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • marina1502 13.05.2019.

    Citajuci ove komentare vidim da hrvatima mrtvo ozbiljno nedostaje smisla za humor! Uz ovakvu vladu mislila sam da cemo bar to razviti ali eto, ni petlje ni humora

  • _Varešak_ 13.05.2019.

    Opraštaju se i pjevaju, Nikola se ženi bit će koke i meni.

  • hrgonus 13.05.2019.

    Koja glupost...ispada koda je čovjek umro

Komentiraj...
Vidi sve komentare