To je to što me zanima!

Prijetili smrću Amerikancu koji je Yugo nazvao 'hrpom smeća'

Amerikanac koji je podrijetlom iz Izraela za srpske medije je rekao da su mu nakon objave oglasa neki ljudi prijetili smrću u porukama jer je Yugo nazvao 'smećem'
Vidi originalni članak

Amerikanac (43) iz Kalifornije nedavno je objavio oglas kako prodaje Yugo, a nije ni slutio kako će neobičnim opisom u oglasu naljutiti mnoge Srbe. Nakon što su oglas objavili oglas u srpskim medijima, dobio je prijeteće poruke, a u nekima mu čak prijete i smrću. 

- Njegove karakteristike odgovaraju karakteristikama kolica za samoposlugu koje koštaju nekoliko kuna. Možete računati da će se motor upaliti svakog jutra isto kao što se možete osloniti na Bernija Madoffa (koji je prevario tisuće Amerikanaca) - naveo je Amerikanac u oglasu. 

Za medije u Srbiji je rekao kako nije želio biti zlonamjeran, već duhovit. Dodao je kako su mnogi Srbi oglas doživjeli osobno. Naglasio je kako se Srbi ne znaju zezati. Vlasnik Yuga je inače iz Izraela, kako piše portal 24sata.info

U oglasu je naveo i kako je limenka Coca-Cole izdržljivija od Yuga, a kazao je i kako je to najgori automobil kojeg bi itko mogao poželjeti. Za auto traži oko 10.000 kuna, ili najviše što kupac može ponuditi. Napisao je i kako je Yugo izradio retardirani inženjer, a sklopila ga grupa pijanih radnika. Automobil je prvi put registrirao 1988. godine.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • Plavusa131 24.01.2011.

    Bogme u ono vrijeme kad sam ja pocela izlazit van imat Zugo bilo je isto sto i danas ovim klincima Ferrari!Posluzio je svrsi itekako.Steta sto ga s vremenom nisu modernizirali.

  • erepub4 22.01.2011.

    eHrvatska treba vašu pomoć ! eRepublik je browser igrica, simulacija politike i ekonomije pravog svijeta. Građani mogu odabrati vojnu karijeru, te postati pripadnici Oružanih snaga gdje kroz svakodnevno treniranje i povećanje svojih virtualnih sposobnosti, te ratovanja u vojnim akcijama mogu dogurati do čina generala. Mozete biti radnik,vojnik, novinar,vlasnik firmi, političar, kongresnik, pa cak postati i predsjednik države. Trenutno drzimo okupiranu eCrnu Goru jer je saveznik s našim dugogodišnjim neprijateljem eSrbijom koja drži cijelu Bosnu(našeg saveznika). I Slovenci su u savezu sa Srbima pa nam je teško jer smo opkoljeni U ovoj Igri sve je moguce!!! Igru se moze igrat i 5 min na dan a ako zelite mozete i puno dulje ;) Probajte i pomognite time nasoj voljenoj eHrvatskoj (jednoj od Velesila u Igri) !! http://www.erepublik.com/en/referrer/Batkan

  • MateoJukić 22.01.2011.

    -Kako prijete ocevi sinovima u Americi? Ako ne budeš dobar kupiti cu ti Yugo pa ce ti se cijela ulica smijati -Kako postici da Yugo ide brže niz brijeg? Ugasite motor. -Yugo je dizajniran za 5 ljudi. Jedan da sjedi na vozackom mjestu a ostalih 4 da ga guraju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare