To je to što me zanima!

'Procurili' Pentagonovi spisi o NLO-u: Bijeli, gladak, bez krila

Izvješće o susretu s NLO-om iz 2009. godine ne nosi nikakav logotip agencije ili datum, no nekoliko dužnosnika potvrdilo je da je napisano kao dio programa Pentagona
Vidi originalni članak

Otkriveno je izvješće koje sadrži nove detalje o susretu s NLO-om koji je šokirao pilote američke vojske iznad Tihog oceana. 

Izvješće iz 2009. godine ne nosi nikakav logotip agencije ili datum, no nekoliko dužnosnika potvrdilo je da je napisano kao dio programa Pentagona na kojemu je radilo nekoliko agencija. 

Sve je dokumentirano i u videozapisima koji su objavljeni u prosincu prošle godine, no izvješće sadrži opis susreta iz "prve ruke". 

Od 10. studenog je raketni projektil uspio u nekoliko navrata zabilježiti radarske kontakte s nečime što se u izvješću naziva "Anomalous Aerial Vehicle (AAV)".

Jedan od pilota izvijestio je da se AAV pojavio na visini od otprilike 19 tisuća metara. Nekoliko trenutaka su lebdjeli,  a onda su vrlo brzo otišli. Izjavio je i kako nikad nisu dobili točan trag na letjelici jer su se kretali brzinom balističke rakete, a radar nije bio namješten na program koji bi mogao pratiti takvu brzinu. 

U PENTAGONU ZBUNJENI 'Koji je ovo vrag?!' Pilot snimio 'čudan objekt' pa ostao šokiran

AAV je napravio još jedan kontakt 14. studenog, no vrlo kratak. 

Prvi avion koji je krenuo u istragu letio je blizu mjesta gdje je zabilježen AAV, no ništa nije pronađeno. Međutim, pilot je primijetio komešanje mora što ga je podsjetilo na ubrzano uranjanje u ocean, kao što to rade podmornice. 

Izvješće pretpostavlja da je to uzrokovao AAV no da je bio "ogrnut" nečime ili nevidljiv ljudskom oku. 

Tijekom idućeg pokušaja da istraže AAV, opet su uočena čudna gibanja vode, no iznad površine letio je čudan objekt oblika izduženog jajeta, odnosno "Tic-Taca". Pilot je u svom opisu napisao "čvrsta bijela, glatka površina, bez rubova, jednolično bez krila". 

Kao i prethodnog puta, AAV je jednostavno nestao. 

U izvješću je stajalo i kako je jedna podmornica bila na tom mjestu u trenutku kada se AAV pojavio, no nije bilo nikakve neobične aktivnosti tijekom incidenta, piše Daily Mail

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 28.05.2018.

    Ovo je snimano IR kamerom za praćenje. Besposlenim urotničarima bih samo rekao da pogledaju kako izgleda ispuh aviona kada ga se gleda preko IR kamere koja rotira, tj. prati metu...

  • Akull 27.05.2018.

    Ma kakav NLO ,to Ruski napredni dron.....

  • luna5 27.05.2018.

    a kakvi nam vanzemaljci sjede tek u saboru

Komentiraj...
Vidi sve komentare