Obavijesti

Viral

Komentari 48

'Procurili' Pentagonovi spisi o NLO-u: Bijeli, gladak, bez krila

'Procurili' Pentagonovi spisi o NLO-u: Bijeli, gladak, bez krila
1

Izvješće o susretu s NLO-om iz 2009. godine ne nosi nikakav logotip agencije ili datum, no nekoliko dužnosnika potvrdilo je da je napisano kao dio programa Pentagona

VIDEO

Otkriveno je izvješće koje sadrži nove detalje o susretu s NLO-om koji je šokirao pilote američke vojske iznad Tihog oceana. 

Izvješće iz 2009. godine ne nosi nikakav logotip agencije ili datum, no nekoliko dužnosnika potvrdilo je da je napisano kao dio programa Pentagona na kojemu je radilo nekoliko agencija. 

Sve je dokumentirano i u videozapisima koji su objavljeni u prosincu prošle godine, no izvješće sadrži opis susreta iz "prve ruke". 

Od 10. studenog je raketni projektil uspio u nekoliko navrata zabilježiti radarske kontakte s nečime što se u izvješću naziva "Anomalous Aerial Vehicle (AAV)".

Jedan od pilota izvijestio je da se AAV pojavio na visini od otprilike 19 tisuća metara. Nekoliko trenutaka su lebdjeli,  a onda su vrlo brzo otišli. Izjavio je i kako nikad nisu dobili točan trag na letjelici jer su se kretali brzinom balističke rakete, a radar nije bio namješten na program koji bi mogao pratiti takvu brzinu. 

'Koji je ovo vrag?!' Pilot snimio 'čudan objekt' pa ostao šokiran
'Koji je ovo vrag?!' Pilot snimio 'čudan objekt' pa ostao šokiran

AAV je napravio još jedan kontakt 14. studenog, no vrlo kratak. 

Prvi avion koji je krenuo u istragu letio je blizu mjesta gdje je zabilježen AAV, no ništa nije pronađeno. Međutim, pilot je primijetio komešanje mora što ga je podsjetilo na ubrzano uranjanje u ocean, kao što to rade podmornice. 

Izvješće pretpostavlja da je to uzrokovao AAV no da je bio "ogrnut" nečime ili nevidljiv ljudskom oku. 

Tijekom idućeg pokušaja da istraže AAV, opet su uočena čudna gibanja vode, no iznad površine letio je čudan objekt oblika izduženog jajeta, odnosno "Tic-Taca". Pilot je u svom opisu napisao "čvrsta bijela, glatka površina, bez rubova, jednolično bez krila". 

Kao i prethodnog puta, AAV je jednostavno nestao. 

U izvješću je stajalo i kako je jedna podmornica bila na tom mjestu u trenutku kada se AAV pojavio, no nije bilo nikakve neobične aktivnosti tijekom incidenta, piše Daily Mail

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.